Polar RCX3 Uporabniški priročnik

1. UVOD

Čestitke ob nakupu vašega novega vadbenega računalnika Polar RCX3! Vadbeni računalnik RCX3 vam ponuja popoln sistem, ki vas vodi skozi vadbo.

Ta uporabniški priročnik vsebuje popolna navodila, ki vam bodo v pomoč, da boste kar najbolje izkoristili svoj vadbeni računalnik.

Najnovejšo različico tega uporabniškega priročnika si lahko prenesete s www.polar.com/support. Za video prikaze pojdite na http://www.polar.com/en/polar_community/videos.

Glavne funkcije in koristi

Funkcija športnega profila vam omogoča, da pričnete z vadbo počasi. RCX3 ponuja štiri športne profile; enega za tek, dva za kolesarjenje in enega za druge športe.

Funkcija Polar športna območja vam omogoča, da vadite s pravo intenzivnostjo. Za vadbo lahko zaklenete svoje ciljno športno območje. Ko se vaš srčni utrip nahaj pod ali nad ciljnim športnim območjem, odda RCX3 vizualni in zvočni alarm.

Funkcija Polar ZoneOptimizer med ogrevanjem osebno prilagaja območja vašega srčnega utripa. Funkcija ZoneOptimizer meri spremenljivost vašega srčnega utripa in določa vaša osebna športna območja.

Polarjevi programi vzdržljivosti za tek in kolesarjenje so osebno prilagojeni vadbeni programi za vašo osebno raven telesne pripravljenosti. Vadbeni program vas vodi do pravilnega načina izvajanja vadbe z opredeljevanjem količine vadbe, intenzivnosti vadbe in določanjem dnevov za vadbo za optimalno izboljšavo telesne pripravljenosti. Vadbeni program sodeluje s funkcijo Polar ZoneOptimizer, in vadbeni programi so spremenjeni v skladu z vašimi osebno prilagojenimi športnimi območji.

Funkcija Koristi vadbe vam omogoča bolje razumeti koristi vaše vadbe tako, da vam poda povratne informacije v obliki besedilnega sporočila o vaši izvedbi.

Funkcija Obremenitev vadbe v polarpersonaltrainer.com vam bo takoj povedala v koledarskem ogledu kako naporna je bila vaša vadba in kdaj boste dovolj okrevali za naslednjo vadbo. Neprestano spremljanje obremenitve vadbe in okrevanja vam bo pomagalo prepoznati vaše osebne meje, preprečiti prekomerno ali nezadostno vadbo in prilagoditi program vadbe glede na vaše dnevne in tedenske cilje.

↑ Nazaj na vrh