Polar RCX3 Brukerhåndbok

1. INNLEDNING

Gratulerer med din nye Polar RCX3 treningscomputer! RCX3 treningscomputer gir deg et komplett system som veileder deg i treningen din.

Denne brukerhåndboken inneholder fullstendige instruksjoner for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningscomputeren.

Den siste versjonen av denne brukerhåndboken kan lastes ned fra www.polar.com/support. Gå til http://www.polar.com/en/polar_community/videos hvis du vil se videoveiledninger.

Viktige funksjoner og fordeler

Med sportsprofilfunksjonen kan du enkelt starte treningsøkten din. RCX3 gir deg fire sportsprofiler; én for løping, to for sykling og én for andre sportsaktiviteter.

Funksjonen Polar Sportssoner hjelper deg å trene med riktig intensitet. Du kan låse målsportssonen for en treningsøkt. Når hjertefrekvensen din kommer under eller over målsportssonen, avgir RCX3 en visuell og hørbar alarm.

Polar ZoneOptimizer-funksjonen tilpasser hjertefrekvenssonene dine under oppvarming. ZoneOptimizer-funksjonen måler hjertefrekvensvariabiliteten og fastsetter dine personlige sportssoner.

Polar Endurance-programm for løping og sykling er personlig tilpassede treningsprogram for ditt individuelle kondisjonsnivå. Treningsprogrammene veileder deg til å trene på riktig måte ved å definere treningsvolum, treningsintensitet og treningsplassering på ukedager for optimal kondisjonsforbedring. Treningsprogrammene fungerer sammen med Polar ZoneOptimizer-funksjonen, og treningsprogramøktene endres i henhold til dine personlig tilpassede sportssoner.

Funksjonen Treningsfordeler hjelper deg å få bedre innsikt i fordelen ved treningen din ved å gi tilbakemelding på prestasjonene dine i tekstform.

Funksjonen Treningsbelastning i polarpersonaltrainer.com gjør at du bare trenger å kaste et blikk på kalendervisningen for å se hvor hard treningsøkten var, og når du vil være tilstrekkelig restituert for neste økt. Kontinuerlig overvåking av treningsbelastning og restitusjon vil hjelpe deg med å identifisere dine personlige grenser, unngå overtrening eller undertrening og justere treningsprogrammet ditt i henhold til dine daglige og ukentlige mål.

↑ Tilbake til toppen