Polar RCX3 Gebruiksaanwijzing

1. INLEIDING

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Polar RCX3 trainingscomputer! De RCX3 trainingscomputer biedt u een compleet systeem om u bij uw training te begeleiden.

Deze gebruiksaanwijzing bevat volledige instructies en helpt u het maximale uit uw trainingscomputer te halen.

De laatste versie van deze gebruiksaanwijzing kunt u downloaden op www.polar.com/support. Ga naar http://www.polar.com/en/polar_community/videos voor video-instructies.

Belangrijkste functies en voordelen

De functie Sportprofiel vergemakkelijkt het starten van uw trainingssessie. De RCX3 heeft vier sportprofielen; een voor hardlopen, twee voor fietsen en een voor andere sporten.

De functie Polar sportzones helpt u bij het trainen op de juiste intensiteit. U kunt de gewenste sportzone voor een trainingssessie vergrendelen. Zodra uw hartslag zich onder of boven de gewenste sportzone bevindt, geeft de RCX3 een zichtbaar en hoorbaar alarm.

Met de functie Polar ZoneOptimizer kunt u uw hartslagzones personaliseren tijdens de warming-up. Deze functie meet uw hartslagvariatie en bepaalt uw persoonlijke sportzones.

Polar duurtrainingsprogramma's voor hardlopen en fietsen zijn gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor uw eigen conditieniveau. Het trainingsprogramma begeleidt u bij een juiste trainingswijze door de hoeveelheid trainingen, de trainingsintensiteit en de planning op werkdagen te definiëren voor optimale conditieverbetering. Het trainingsprogramma werkt samen met de Polar ZoneOptimizer-functie, zodat de trainingsprogramma's worden afgestemd op uw persoonlijke sportzones.

De functie Trainingeffect geeft u meer inzicht in de voordelen van uw training door middel van tekstuele feedback over uw prestaties.

De functie Trainingsbelasting in polarpersonaltrainer.com laat u in één oogopslag in een kalenderweergave zien hoe hard u hebt getraind en wanneer u voldoende hersteld zult zijn voor de volgende sessie. Het voortdurend volgen van uw trainingsbelasting en herstel helpt u uw persoonlijke limieten te herkennen, over- en ondertraining te voorkomen en uw trainingsprogramma af te stemmen op uw dagelijkse en wekelijkse trainingsdoelen.

↑ Terug naar boven