Polar RCX3 Használati útmutató

1. BEVEZETÉS

Gratulálunk az új Polar RCX3 pulzusmérő órájához! Az RCX3 óra teljes rendszerrel biztosít segítséget az edzésekhez.

A használati útmutatóban teljes körű utasításokat talál annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki pulzusmérő órájából.

A használati útmutató legfrissebb verziója letölthető a www.polar.com/support címről. Videó útmutatókért látogasson el a http://www.polar.com/en/polar_community/videos címre.

Legfőbb jellemzők és előnyök

A Sportprofil funkció használatával egyszerűen elindíthatja edzését. Az RCX3 készülék négyféle sportprofillal rendelkezik: egy futáshoz, kettő kerékpározáshoz és egy más sportokhoz.

A Polar Sport Zónák funkció segítségével mindig a megfelelő intenzitással edzhet. Az edzés idejére zárolhatja a cél sport zónáját. Amikor pulzusa a cél sportzóna alá vagy fölé megy, az RCX3 pulzusmérő óra vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti erre.

A Polar ZoneOptimizer funkció bemelegítés közben személyre szabja pulzuszónáit. A Zone Optimizer funkció méri a pulzusszám változékonyságát és ez alapján határozza meg a személyes sportzónákat.

A futók és kerékpárosok részére kifejlesztett Polar állóképességi (Endurance) programok az egyéni edzettségi szintnek megfelelő edzőprogramokat kínálnak. Az optimális fejlődés érdekében az edzőprogramok az edzés mennyisége, intenzitása és az edzés napok meghatározása alapján, segítenek az Ön számára megfelelő edzések felépítésében. Az edzésprogram együttműködik a Polar ZoneOptimizer funkcióval, és az edzésprogram egyes edzései a személyes sportzónáknak megfelelően módosulnak.

Az Edzés előnyei funkció szöveges visszajelzéseket ad a teljesítményéről, így segít jobban megérteni edzései előnyeit.

A polarpersonaltrainer.com Edzésterhelés funkciója segítségével kényelmesen leolvasható a naptárban az edzés nehézsége és a következő edzésig szükséges pihenőidő. Az edzésterhelés és pihenési idők folyamatos ellenőrzésével megismerheti saját határait, elkerülheti az alul, vagy túledzettséget, valamint napi vagy heti céljaihoz igazíthatja az edzésprogramját.

↑ Vissza az oldal tetejére