Polar RCX3 Brugervejledning

1. INTRODUKTION

Tillykke med købet af din nye Polar RCX3 træningscomputer! RCX3 træningscomputeren tilbyder dig et komplet system, der vejleder dig i din træning.

Denne brugervejledning indeholder komplette anvisninger, så du kan få mest muligt ud af din træningscomputer.

Den nyeste version af denne brugervejledning kan hentes på www.polar.com/support. Klik ind på http://www.polar.com/en/polar_community/videos for at se videovejledninger.

Vigtige funktioner og fordele

Sportsprofilfunktionen gør det nemt for dig at starte dit træningspas. RCX3 indeholder fire sportsprofiler: en til løb, to til cykling og en til andre sportsgrene.

Polar-sportszonefunktionen hjælper dig med at træne ved den rette intensitet. Du kan låse din målsportszone for et træningspas. Når din puls bevæger sig under eller over målsportszonen, udsender RCX3 en visuel og akustisk alarm.

Polar ZoneOptimizer-funktionen gør dine pulszoner personlige under opvarmningen. ZoneOptimizer-funktionen måler din pulsvariation og beregner dine personlige sportszoner.

Polars udholdenhedsprogrammer til løb og cykling er personlige træningsprogrammer til dit personlige konditionsniveau. Træningsprogrammet vejleder dig til at træne på den korrekte måde ved at definere træningsmængden, træningsintensiteten og træningsplaceringen på ugedage for optimal konditionsforbedring. Træningsprogrammet fungerer sammen med Polar ZoneOptimizer-funktionen, og passene i træningsprogrammet modificeres alt efter dine personlige sportszoner.

Træningsfordel-funktionen hjælper dig med bedre at forstå fordelene ved din træning, da den giver dig tilbagemeldinger om din præstation.

Træningsbelastningsfunktionen på polarpersonaltrainer.com giver dig med kalendervisningen et godt overblik over, hvor hårdt træningspasset var, og hvornår du har restitueret dig nok til det næste pas. Kontinuerlig overvågning af træningsbelastning og restitution vil hjælpe dig med at holde dine personlige mål og at undgå at træne for meget eller for lidt samt tilpasse dit træningsprogram alt efter dine daglige og ugentlige mål.

↑ Tilbage til toppen