Polar RC3 GPS Användarhandbok

1. INTRODUKTION

Grattis till ditt köp av en Polar RC3 GPS träningsdator! Träningsdatorn är ett allt-i-ett-system som på flera sätt kan hjälpa dig under dina träningspass.

Denna användarhandbok ger en komplett instruktion som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din träningsdator.

Den senaste versionen av användarhandboken kan laddas ner från www.polar.com/support. För videohandledning, gå till http://www.polar.com/en/polar_community/videos.

Huvudfunktioner och fördelar

Slimmad integrerad GPS: RC3 GPS är allt du behöver för att spåra din hastighet, sträcka och träningsrutt. Den slimmade och lättviktiga träningsdatorn har en inbyggd GPS och ett uppladdningsbart batteri.

Tillbaka till start: Denna funktion visar vägen tillbaka till din startpunkt.

Träningseffekt: Den här funktionen hjäper dig att bättre förstå effekterna av din träning genom att ge feedback på dina träningsresultat.

Träningsdagbok på webben: Dela din träningsrutt och annan träningsdata med dina vänner på polarpersonaltrainer.com.

Löpindex: Följer effekten av din löpning med den här funktionen. Löpindex beräknas automatiskt efter varje löprunda, baserat på puls- och hastighetsdata.

Sportprofil: Börja enkelt ditt träningspass: Träningsdatorn har fem sportprofiler; en för löpning, två för cykling och två för andra sporter.

Polar Sportzoner: Hjälper dig att träna med rätt intensitet och låsa din sportzon för ett träningspass. När din puls går under eller över målsportzonen avger RC3 GPS ett visuellt och hörbart alarm.

↑ Tillbaka till början