Polar RC3 GPS käyttöohje

1. ESITTELY

Onnittelut uuden Polar RC3 GPS -harjoitustietokoneen hankinnasta! Harjoitustietokone tarjoaa käyttöösi järjestelmän, joka sisältää kaiken tarvittavan ja ohjaa sinua harjoittelussasi.

Tämä käyttöohje sisältää kattavat tiedot siitä, miten saat parhaan hyödyn harjoitustietokoneestasi.

Voit ladata käyttöohjeen viimeisimmän version osoitteesta www.polar.com/fi/tuki. Videotutoriaaleja löydät osoitteesta http://polar.fi/fi/polar_yhteiso/videot.

Tärkeimmät toiminnot ja hyödyt

Ohut integroitu GPS: RC3 GPS on kaikki mitä tarvitset nopeutesi, kulkemasi matkan ja reitin seuraamiseen. Ohut ja kevyt harjoitustietokone on varustettu sisäänrakennetulla GPS-sensorilla ja ladattavalla akulla.

Takaisin alkuun - toiminto: Tämä toiminto näyttää sinulle reitin takaisin aloituspisteeseesi.

Harjoituksen vaikutus: Tämä toiminto antaa kirjallista palautetta suorituksesta välittömästi harjoituksen jälkeen, mikä auttaa ymmärtämään harjoittelun hyötyjä paremmin.

Verkkopohjainen harjoituspäiväkirja: Jaa reittisi ja kulkemasi matka muiden kanssa polarpersonaltrainer.com-palvelussa.

Running Index: Tämän toiminnon avulla voit tarkkailla juoksusi tehokkuutta. Juoksuindeksi lasketaan automaattisesti jokaisen juoksun jälkeen syke- ja nopeustietojen perusteella.

Lajiprofiilit: Aloita harjoituksesi helposti: harjoitustietokoneessa on viisi lajiprofiilia: yksi juoksua, kaksi pyöräilyä ja kaksi muita lajeja varten.

Polar Sport Zones -sykealueet: Voit lukita harjoituksen tavoitesykealueen, mikä auttaa harjoittelemaan oikealla teholla. Kun sykkeesi laskee tavoitealueen alle tai nousee sen yli, RC3 GPS hälyttää äänimerkillä ja ilmoittaa asiasta näytöllä.

↑ Sivun alkuun