Polar RC3 GPS Uporabniški priročnik

1. UVOD

Čestitke ob nakupu vašega novega vadbenega računalnika Polar RC3 GPS! Vadbeni računalnik vam ponuja popoln sistem, ki vas vodi skozi vadbo.

Ta uporabniški priročnik vsebuje popolna navodila, ki vam bodo v pomoč, da boste kar najbolje izkoristili svoj vadbeni računalnik.

Najnovejšo različico tega uporabniškega priročnika si lahko prenesete s www.polar.com/support. Za video prikaze pojdite na http://www.polar.com/en/polar_community/videos.

Glavne funkcije in koristi

Tanek vgrajeni GPS: RC3 GPS je vse kar potrebujete za sledenje vaše hitrosti, razdalje in poti. Tanek in lahek vadbeni računalnik ima vgrajen GPS in polnilno baterijo.

Nazaj na začetno točko: Ta funkcija vodi pot nazaj na začetno točko izleta

Korist vadbe: Ta funkcija vam omogoča bolje razumeti koristi vaše vadbe tako, da vam poda povratne informacije v obliki besedilnega sporočila o vaši izvedbi.

Spletni dnevnik vadbe: Delite vašo pot in razdaljo prek polarpersonaltrainer.com.

Running Index (Tekašni indeks): S to funkcijo lahko nadzorujete učinkovitost vašega teka. Running Index se po vsakem teku izračuna samodejno, na podlagi srčnega utripa in podatkov hitrosti.

Športni profil: Pričnite z vadbo počasi: vadbeni računalnik ponuja pet športnih profilov; enega za tek, dva za kolesarjenje in dva za druge športe.

Polarjeva športna območja: Da bi lahko vadili s pravo intenzivnostjo za vadbo lahko zaklenete svoje ciljno športno območje. Ko se vaš srčni utrip nahaja pod ali nad ciljnim športnim območjem, odda RC3 GPS vizualni in zvočni alarm.

↑ Nazaj na vrh