Polar RC3 GPS Manualul utilizatorului

1. INTRODUCERE

Felicitări pentru achiziţia calculatorului dumneavoastră pentru antrenament Polar RC3 GPS! Calculatorul pentru antrenament vă oferă un sistem integrat pentru a vă ghida în antrenamentul dumneavoastră.

Acest manual de utilizare include instrucţiuni complete pentru a vă ajuta să obţineţi randamentul maxim de la calculatorul pentru antrenament.

Cea mai nouă versiune a acestui manual de utilizare poate fi descărcată de la www.polar.com/support. Pentru tutoriale video, vizitaţi http://www.polar.com/en/polar_community/videos.

Caracteristici şi avantaje cheie

GPS subţire integrat: RC3 GPS este exact ce vă trebuie pentru a vă urmăr viteza, distanţa şi traseul. Calculatorul pentru antrenament subţire şi uşor are un GPS integrat şi un acumulator.

Înapoi la punctul de start: Această caracteristică vă ghidează înapoi la punctul de start al cursei dumneavoastră.

Avantajul antrenamentului: Această caracteristică vă ajută să înţelegeţi mai bine beneficiile antrenamentului dumneavoastră, oferindu-vă feedback textual instantaneu privind performanţa dumneavoastră.

Jurnalul Web al antrenamentului: Puteţi partaja traseul şi distanţa dumneavoastră cu alte persoane la polarpersonaltrainer.com.

Indexul de alergare: Monitorizaţi eficienţa alergării dumneavoastră cu această caracteristică. Indexul de alergare este calculat automat după fiecare alergare, pe baza datelor privind ritmul cardiac şi viteza.

Profilul sportiv: Începeţi sesiunea de antrenament cu uşurinţă: calculatorul pentru antrenament oferă cinci profiluri sportive: unul pentru alergare, două pentru ciclism şi două pentru alte sporturi.

Zonele pentru sport Polar: Pentru a vă ajuta să vă antrenaţi la intensitatea corectă, blocaţi zona pentru sport ţintă pentru o sesiune de antrenament. Când ritmul dumneavoastră cardiac scade sub nivelul respectiv sau depăşeşte zona pentru sport ţintă, RC3 GPS vă prezintă o alarmă vizuală şi sonoră.

↑ Înapoi sus