Polar RC3 GPS Brukerhåndbok

1. INNLEDNING

Gratulerer med din nye Polar RC3 GPS treningscomputer! Treningscomputeren gir deg et komplett system som veileder deg når du trener.

Denne brukerhåndboken inneholder fullstendige instruksjoner for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningscomputeren.

Den siste versjonen av denne brukerhåndboken kan lastes ned fra www.polar.com/support. Gå til http://www.polar.com/en/polar_community/videos hvis du vil se videoveiledninger.

Viktige funksjoner og fordeler

Slank, integrert GPS: RC3 GPS er alt du trenger for å spore hastighet, distanse og rute. Denne slanke treningscomputeren med lav vekt har innebygd GPS og oppladbart batteri.

Tilbake til start: Denne funksjonen veileder deg tilbake til startpunktet for turen.

Treningsfordeler: Denne funksjonen hjelper deg med å få bedre innsikt i fordelene ved treningen din ved å gi umiddelbar tilbakemelding på prestasjonene dine i tekstform.

Nettbasert treningsdagbok: Del rute og distanse med andre på polarpersonaltrainer.com.

Running Index: Med denne funksjonen kan du overvåke hvor effektiv løpeturen din er. Running index beregnes automatisk etter hver løpetur, basert på hjertefrekvens og hastighetsdata.

Sportsprofil: Enkel start av treningsøkten: Treningscomputeren tilbyr fem sportsprofiler: én for løping, to for sykling og to for andre sportsaktiviteter.

Polar sportssoner: Lås målsportssonen for en treningsøkt for å gjøre det lettere å trene med riktig intensitet. Når hjertefrekvensen din kommer under eller over målsportssonen, avgir RC3 GPS en visuell og hørbar alarm.

↑ Tilbake til toppen