Polar RC3 GPS Gebruiksaanwijzing

1. INLEIDING

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Polar RC3 GPS trainingscomputer! De trainingscomputer biedt u een alles-in-een-oplossing om u bij uw training te begeleiden.

Deze gebruiksaanwijzing bevat volledige instructies en helpt u het maximale uit uw trainingscomputer te halen.

De laatste versie van deze gebruiksaanwijzing kunt u downloaden op www.polar.com/support. Ga naar http://www.polar.com/en/polar_community/videos voor video-instructies.

Belangrijkste functies en voordelen

Slanke, geïntegreerde GPS: RC3 GPS is alles wat u nodig hebt voor het volgen van uw snelheid, afstand en route. De lichte en slanke trainingscomputer heeft een ingebouwde GPS en een oplaadbare batterij.

Terug naar start: Deze functie begeleidt u terug naar het startpunt van uw training.

Trainingseffect: Deze functie geeft u meer inzicht in het effect van uw training door middel van motiverende, tekstuele feedback over uw prestaties.

Trainingsdagboek: Deel uw afgelegde route en afstand met anderen op polarpersonaltrainer.com.

Running Index: Met deze functie kunt u heel eenvoudig volgen hoe efficiënt u loopt. De Running Index wordt automatisch berekend na elke loop, op basis van uw hartslag en de snelheidsgegevens.

Sportprofiel: Begin uw trainingssessie gemakkelijk: De trainingscomputer biedt vijf sportprofielen; één voor hardlopen, twee voor fietsen en twee voor andere sporten.

Polar Sportzones: Om u te helpen bij het trainen op de juiste intensiteit, kunt u uw hartslagzone voor een trainingssessie vergrendelen. Wanneer uw hartslag onder of boven de hartslagzone komt, geeft de RC3 GPS een zichtbaar en hoorbaar alarm.

↑ Terug naar boven