Polar RC3 GPS Használati útmutató

1. BEVEZETÉS

Gratulálunk az új Polar RC3 GPS edzőkomputeréhez! Az edzőkomputer teljeskörű segítséget nyújt edzései során.

A használati útmutatóban teljes körű utasításokat talál annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki edzőkomputeréből.

A használati útmutató legfrissebb verziója letölthető a www.polar.com/support címről. Videó útmutatókért látogasson el a http://www.polar.com/en/polar_community/videos címre.

fő jellemzők és előnyök

Karcsú, beépített GPS: Az RC3 GPS az egyetlen készülék, melyre a sebesség, a megtett távolság és az útvonal nyomon követéséhez szüksége van. A karcsú és könnyű edzőkomputer beépített GPS-el és újratölthető akkumulátorral rendelkezik.

Vissza a kezdőpontra: Ez funkció visszavezeti Önt a kiindulási ponthoz.

Edzés haszna: Ez a funkció szöveges visszajelzéseket ad a teljesítményéről, így segít jobban megérteni edzései előnyeit.

Webes edzésnapló: Ossza meg útvonalát és a megtett távolságot a polarpersonaltrainer.com oldalon.

Futási index: Kövesse nyomon a futás hatékonyságát ezzel a funkcióval. A Futási index a pulzusszám és sebesség adatok alapján minden futás után automatikusan kiszámításra kerül.

Sportprofil: Indítsa el egyszerűen az edzést: az edzőkomputer öt sportprofillal rendelkezik: egy futáshoz, kettő kerékpározáshoz és kettő egyéb sportokhoz.

Polar Sport Zónák: Ahhoz, hogy mindig a megfelelő intenzitáson eddzen, zárolja a cél sport zónát az edzés időtartamára. Ha a pulzusszám a cél sport zónán kívülre kerül, az RC3 GPS hang-és vizuális jelzéssel figyelmeztet erre.

↑ Vissza az oldal tetejére