Polar RC3 GPS Korisnički priručnik

1. UVOD

Čestitamo vam na kupnji vašeg računala za vježbanje Polar RC3 GPS! Računalo za vježbanje nudi sustav 'sve u jednom' koji vas vodi tijekom vježbanja.

Ovaj korisnički priručnik uključuje sve upute i pomaže vam da dobijete najviše od vašeg računala za vježbanje.

Najnoviju verziju korisničkog priručnika možete preuzeti na www.polar.com/support. Za video vodiče idite na http://www.polar.com/en/polar_community/videos.

Ključne značajke i prednosti

Tanki integrirani GPS: RC3 GPS je sve što trebate za praćenje brzine, udaljenosti i rute. Tanko računalo za vježbanje male težine ima ugrađen GPS i punjivu bateriju.

Natrag na početnu točku: Ova značajka vodi vas natrag na početnu točku vašeg putovanja.

Prednost vježbanja: Ova značajka pomaže vam da bolje shvatite prednosti vašeg vježbanja dajući vam trenutnu, povratnu informaciju u tekstualnom obliku o vašoj izvedbi.

Dnevnik web-vježbanja: Razmijenite vašu rutu i udaljenost sa drugima na polarpersonaltrainer.com.

Indeks trčanja: Pratite učinkovitost vašeg trčanja s ovom značajkom. Indeks trčanja dobiva se automatski nakon svakog trčanja na temelju brzine otkucaja vašeg srca i podataka o brzini.

Sportski profil: Započnite vašu vježbu s lakoćom: računalo za vježbanje pruža pet sportskih profila; jedan za trčanje, dva za vožnju bicikla i dva za druge sportove.

Polar sportske zone: Da bismo vam pomogli da vježbate odgovarajućim intenzitetom, zaključajte vašu ciljanu sportsku zonu za vježbu. Kada brzina otkucaja vašeg srca padne ispod ili pređe iznad ciljane sportske zone, RC3 GPS oglašava vizualni i zvučni alarm.

↑ Povratak na vrh