Polar RC3 GPS Brugervejledning

1. INTRODUKTION

Tillykke med købet af din nye Polar RC3 GPS træningscomputer! Træningscomputeren tilbyder dig et komplet system, der vejleder dig i din træning.

Denne brugervejledning indeholder komplette anvisninger, så du kan få mest muligt ud af din træningscomputer.

Den nyeste version af denne brugervejledning kan hentes på www.polar.com/support. Klik ind på http://www.polar.com/en/polar_community/videos for at se videovejledninger.

Vigtige funktioner og fordele

Slank indbygget GPS: RC3 GPS er alt, du har brug for, hvis du vil se din hastighed, distance og rute. Den slanke og lette træningscomputer har en indbygget GPS og et genopladeligt batteri.

Tilbage til startpunkt: Denne funktion fører dig helt tilbage til startpunktet af din tur.

Træningsudbytte: Denne funktion hjælper dig med bedre at forstå udbyttet af din træning, da den giver dig øjeblikkelige tilbagemeldinger om din præstation.

Web-træningsdagbog: Del din rute og distance med andre på polarpersonaltrainer.com.

Løbeindeks: Overvåg dit løbs effektivitet med denne funktion. Løbeindeks beregnes automatisk efter hvert løb, baseret på puls- og hastighedsdata.

Sportsprofil: Start dit træningspas nemt: Træningscomputeren har fem sportsprofiler: én til løb, to til cykling og to til andre sportsgrene.

Polar sportszoner: Hjælper dig med at træne ved den rette intensitet ved at låse din målpulszone for et træningspas. Når din puls bevæger sig ned under eller op over målsportszonen, udsender RC3 GPS en visuel og akustisk alarm.

↑ Tilbage til toppen