Olet täällä: Polar GoFit

Polar GoFit käyttöohje oppilaalle

Tervetuloa Polar GoFit -palvelun käyttäjäksi! Polar GoFit on osa Polar Liikuntakasvatus -ratkaisua. Sen avulla opettajat ja oppilaat voivat seurata oppilaiden sykettä liikuntatuntien aikana, arvioida oppilaita näiden tietojen perusteella ja jakaa raportteja. Sen avulla niin opettajat kuin oppilaatkin voivat seurata oppilaiden päivittäistä aktiivisuutta ja eri aktiivisuusalueilla vietettyä aikaa. Lisäksi siinä on työkalu kuntomittausten järjestämiseen ja oppilaiden tulosten seuraamiseen.

Opettajat voivat hyödyntää Polar GoFit -palvelua liikunnan ja terveystiedon opetuksessa sekä fyysisen toimintakyvyn mittauksissa. He voivat myös seurata ja pitää kirjaa kunkin oppilaan ahkeruudesta ja kehityksestä koulussa ja vapaa-ajalla. Palvelussa voi luoda vaivattomasti erilaisia raportteja ja seurata oppilaiden kehittymistä pitkällä aikavälillä. Tietoja voidaan myös jakaa vanhempien ja muiden sidosryhmien kesken.

Oppilaat voivat seurata Polar GoFit -palvelussa sykettään, päivittäisiä aktiivisuustietojaan sekä kuntomittaustuloksiaan.

Polarin ratkaisut aktiivisuuden ja sykkeen mittaukseen ovat opettajille objektiivisia arviointityökaluja. Niiden avulla arviointi voidaan perustaa pelkkien taitojen sijasta ahkeruuteen. Ajatuksena on, että opettajat eivät anna arvosanoja, vaan oppilaat ansaitsevat ne.

Fyysisten ominaisuuksien mittaukset antavat tarkkaa ja luotettavaa tietoa oppilaiden fyysisestä toimintakyvystä. Se auttaa opettajia ja vanhempia kertomaan oppilaille aktiivisuuden ja hyvän fyysisen toimintakyvyn tärkeydestä kaikissa elämän vaiheissa.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu verkkopalveluun Polar GoFit -palvelun aloitussivulla (www.polargofit.com). Opettaja antaa oppilaalle käyttäjätunnuksen.

Järjestelmävaatimukset

Yleistä Polar GoFit -käyttöä varten:

• Polar GoFit -tili

• Internet-yhteydellä varustettu tietokone, jolla pääsee Polar GoFit -verkkopalveluun

Verkkoselaimet

• Google Chrome 49 tai uudempi
  • Internet Explorer 11 tai uudempi
  • Mozilla Firefox 45 tai uudempi
  • Microsoft Edge 13 tai uudempi
  • Apple Safari 6.2 tai uudempi

Lisäksi Activariumin pelaamiseen vaaditaan:

Välityspalvelimen asetukset

Tarkista, että selaimesi välityspalvelimen asetukset ovat oikein. Jos tarvitset apua selaimen asetusten määrittämisessä, käänny koulusi IT-tuen puoleen.

Tietoja käyttöohjeesta

Käyttöohjeessa on ohjeet verkkopalvelun eri osa-alueiden käytöstä. Voit ladata koko käyttöohjeen PDF-muodossa napsauttamalla vasemmanpuoleisessa navigointipalkissa 'Lataa PDF-muodossa'.