Sköt om din OH1

Liksom alla andra elektroniska enheter ska Polar OH1 hållas ren och hanteras varsamt. Anvisningarna nedan hjälper dig att uppfylla garantikraven, hålla enheten i toppskick och undvika eventuella problem vid laddning och synkronisering.

Håll din OH1 ren

Torka av eventuell smuts och lera från OH1-enheten med en mjuk handduk efter varje träningspass.

Säkerställ smidig laddning och synkronisering genom att hålla OH1:s och OH1 USB-adapterns laddningsuttag rena.

Innan du laddar ska du se till att det inte finns fukt, hår, damm eller smuts på laddningsuttagen till OH1 eller OH1 USB-adaptern. Torka försiktig av all smuts och blås av dammet. Undvik repor genom att inte använda några vassa verktyg vid rengöringen.

Håll uttagen på OH1 rena för att förhindra oxidering och andra eventuella skador som orsakas av smuts och saltvatten (t.ex. svett eller havsvatten). Ladda inte OH1 när laddningsuttagen är våta eller svettiga.

Ta väl hand om den optiska pulssensorn

Håll det optiska sensorområdet rent och repfritt. Små repor bör dock inte påverka den optiska pulssensorns funktion.

Förvaring

Förvara enheten på en sval och torr plats. Förvara inte enheten i en fuktig miljö i material som inte andas (en plastpåse eller en sportväska) och inte heller med elektriskt ledande material (en våt handduk). Utsätt inte träningsenheten för direkt solljus under längre perioder, såsom att lämna den i bilen. Vi rekommenderar att du förvarar träningsenheten delvis eller helt laddad. Batteriet förlorar långsamt sin laddning när det förvaras. Om du ska förvara träningsenheten i flera månader rekommenderar vi att du laddar batteriet efter någon månad. Detta förlänger batteriets livslängd.

Förvara inte enheten i extrema kalla temperaturer (under –10 °C) eller extrem värme (över 50 °C) eller i direkt solljus.

Service

Under den två år långa garantitiden rekommenderar vi att endast ett auktoriserat Polar Servicecenter utför service. Garantin täcker inte skador eller följdskador som härrör från service som inte auktoriserats av Polar Electro. Se Begränsad internationell Polar-garanti för mer information.

Kontaktinformation och alla Polar Servicecenter-adresser hittar du på support.polar.com och de landsspecifika webbplatserna.