Laiteohjelmiston päivittäminen

Voit päivittää OH1:n laiteohjelmiston itse, jotta laitteesi pysyy ajan tasalla. Saat Flow’n kautta ilmoituksen, kun uusi versio on saatavilla. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat OH1:n toimintaa. Niihin voi sisältyä olemassa olevien toimintojen parannuksia, täysin uusia toimintoja tai vikojen korjauksia. OH1:n laiteohjelmisto kannattaa päivittää aina, kun uusi versio on saatavilla.

Laiteohjelmistopäivitys ei aiheuta tietojen menetystä. OH1-laitteessa olevat tiedot synkronoidaan Flow-verkkopalveluun ennen laiteohjelmiston päivittämistä.

Mobiililaitteen tai tabletin kautta

Voit päivittää laiteohjelmiston mobiililaitteen kautta, jos käytät Polar Flow -mobiilisovellusta harjoitus- ja aktiivisuustietojen synkronointiin. Sovellus kertoo, onko päivitys saatavana, ja opastaa sen asennuksessa. OH1 kannattaa liittää virtalähteeseen ennen päivityksen aloittamista, jotta päivityksen asennus sujuu ongelmitta.

Laiteohjelmistopäivityksen langaton asennus kestää yhteysnopeudesta riippuen noin 20 minuuttia.

Tietokoneen kautta

FlowSync ilmoittaa uusista laiteohjelmistopäivityksistä, kun OH1 liitetään tietokoneeseen. Laiteohjelmistopäivitykset ladataan FlowSync-ohjelman avulla.

Päivitä laiteohjelmisto seuraavasti:

  1. Aseta sensori USB-sovittimeen linssi ylöspäin niin, että sensorin ja USB-sovittimen liittimet ovat vastakkain.
  2. Kytke USB-sovitin tietokoneesi USB-porttiin.
  3. FlowSync alkaa synkronoida tietoja.
  4. Synkronoinnin jälkeen saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto.
  5. Valitse Kyllä. Uusi laiteohjelmisto asennetaan (asennus voi kestää jopa 10 minuuttia). Odota, että laiteohjelmistopäivitys on valmis, ennen kuin irrotat OH1:n tietokoneesta.