Olet täällä: Tärkeitä tietoja > OH1:n huoltaminen

OH1:n huoltaminen

Polar OH1 on pidettävä puhtaana ja sitä on käsiteltävä yhtä huolellisesti kuin muitakin elektronisia laitteita. Seuraavat ohjeet auttavat täyttämään takuun edellytykset, pitämään laitteen huippukunnossa ja välttämään lataus- ja synkronointiongelmia.

OH1:n pitäminen puhtaana

Pyyhi lika ja muta OH1:n pinnalta pehmeällä pyyhkeellä jokaisen harjoituksen jälkeen.

Pidä OH1:n ja OH1:n USB-sovittimen latausliittimet puhtaina, jotta lataus ja synkronointi toimivat ongelmitta.

Varmista ennen lataamista, että OH1:n tai OH1:n USB-sovittimen latausliittimissä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä kevyesti ja puhalla pöly pois. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotka voivat naarmuttaa laitetta.

Pidä OH1:n liittimet puhtaana suojataksesi laitetta hapettumiselta ja muilta vaurioilta, joita lika ja suolavesi (esim. hiki tai merivesi) voivat aiheuttaa. Älä lataa OH1-laitetta, kun latausliittimet ovat märät tai hikiset.

Huolehdi optisesta sykesensorista.

Suojaa optisen sensorin alue lialta ja naarmuilta. Pienten naarmujen ei kuitenkaan pitäisi vaikuttaa optisen sykkeenmittauksen toimintaan.

Säilyttäminen

Säilytä harjoituslaite viileässä ja kuivassa paikassa. Älä säilytä sitä kosteassa, hengittämättömässä paikassa (muovikassissa tai urheilukassissa) tai sähköä johtavassa materiaalissa (märkä pyyhe). Älä jätä harjoituslaitetta pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen esimerkiksi autoon. On suositeltavaa pitää harjoituslaite osittain tai täysin ladattuna. Akun varaus heikkenee vähitellen säilytyksen aikana. Jos aiot säilyttää harjoituslaitetta käyttämättömänä useiden kuukausien ajan, se on hyvä ladata muutaman kuukauden välein. Tämä pidentää akun käyttöikää.

Älä jätä laitetta äärimmäisen kylmään (alle -10 °C) tai kuumaan (yli 50 °C) paikkaan äläkä suoraan auringonpaisteeseen.

Huolto

Suosittelemme, että tuotetta huolletaan sen kahden vuoden takuuaikana ainoastaan valtuutetuissa Polar-huoltopisteissä. Takuu ei kata valtuuttamattomasta huollosta johtuvia suoria tai välillisiä vahinkoja. Lisätietoja on kohdassa Rajoitettu kansainvälinen Polar-takuu.

Yhteystiedot ja kaikkien Polar-huoltopisteiden tiedot löydät osoitteesta support.polar.com ja maakohtaisilta sivustoilta.