Olet täällä: Aloittaminen > Näppäintoiminnot ja LED-valot

Näppäintoiminnot ja LED-valot

OH1-laitteessa on yksi painike, jonka toiminnot vaihtelevat käyttötilanteen ja painikkeen painalluksen pituuden mukaan. Laitteessa oleva LED-valo osoittaa sen eri tiloja. Seuraavassa kerrotaan, mitä toimintoja painikkeella on eri tiloissa ja mitä eriväriset LED-valot tarkoittavat.

Pikaohje käsivarsihihnassa pidikkeen sisällä

Seuraavat merkinnät ovat käsivarsihihnassa sensoripidikkeen sisällä. Merkinnöissä on OH1:n painikkeen perustoimintojen selitykset.

1X = ON (Kytke virta päälle: paina painiketta lyhyesti.)

2X = REC (Aloita harjoituksen tallennus – käyttö itsenäisenä harjoituslaitteena: paina painiketta kahdesti, kun OH1:n virta on päällä.)

1X LONG - OFF (Kytke virta pois päältä: paina painiketta pitkään.)

Näppäintoiminnot

Kytke virta päälle: Paina painiketta lyhyesti.
Aloita harjoituksen tallennus (käyttö itsenäisenä harjoituslaitteena): Paina painiketta kahdesti, kun OH1:n virta on päällä.
Kytke virta pois päältä: Paina painiketta pitkään.

LED-valojen ohje

Lataamisen aikana

Ladataan: Keltainen LED vilkkuu hitaasti.
Akku täynnä: Vihreä LED palaa jatkuvasti.

Kun virta on kytketty päälle

Akun tila normaali: Vihreä LED välähtää viisi kertaa.
Akun varaus vähissä: Punainen LED välähtää viisi kertaa.

Käytettäessä sensorina

Sykettä ei löydetty: Valkoinen LED välähtää kerran kahden sekunnin välein.
Syke löydetty: Vihreä LED välähtää kerran kahden sekunnin välein.

Käytettäessä itsenäisenä harjoituslaitteena

Harjoituksen tallennus aloitettu, mutta ensimmäistä käyttökertaa ei ole tehty: Punainen LED välähtää kolme kertaa.
Sykettä ei löydetty: Valkoinen LED välähtää nopeasti kaksi kertaa.
Syke löydetty: Vihreä LED välähtää nopeasti kaksi kertaa.
Akun varaus heikko: Vihreä ja punainen LED vilkkuvat vuorotellen joka toinen sekunti.
Akku lähes tyhjä: Punainen LED vilkkuu nopeasti.

Kuntotestin aikana

Sykettä ei löydetty: Valkoinen LED välähtää kerran kahden sekunnin välein.
Syke löydetty: Violetti LED välähtää kerran kahden sekunnin välein.

Muu

Muodostetaan yhteyttä, synkronoidaan tai yhdistetään: Sininen LED vilkkuu.
Etsitään tai odotetaan vahvistusta: Sininen LED vilkkuu nopeasti.
Laiteohjelmistoa päivitetään: Sininen LED palaa jatkuvasti.
Virhe: Punainen LED palaa jatkuvasti.