You are here: Noțiuni introductive > Introducere

Manualul de utilizare a dispozitivului Polar OH1

Acest manual te ajută să începi să utilizezi noul tău dispozitiv OH1. Pentru a vedea tutoriale video și întrebări frecvente privind dispozitivul OH1, accesează support.polar.com/en/OH1.

Introducere

Felicitări pentru noul tău dispozitiv Polar OH1! Dispozitivul Polar OH1 este un senzor optic de ritm cardiac, care se poartă în jurul brațului sau antebrațului. Poate fi utilizat ca dispozitiv de antrenament independent care înregistrează și stochează date sau ca senzor de ritm cardiac împreună cu o unitate Polar pentru încheietura mâinii. Când este utilizat ca senzor de ritm cardiac, dispozitivul OH1 trimite datele privind ritmul cardiac către unitatea Polar pentru încheietura mâinii.

Dispozitivul OH1 este compatibil cu unitățile Polar pentru încheietura mâinii care utilizează tehnologie Bluetooth, precum și cu aplicația Polar Beat. De asemenea, poate fi utilizat și cu aplicațiile Polar Club, Polar GoFit și Polar Team. În plus, este compatibil cu dispozitive iOS și Android care acceptă profilul Bluetooth standard de ritm cardiac.

Conectează-te la ecosistemul Polar și beneficiază de tot ceea ce poate oferi dispozitivul OH1.

Descarcă aplicația Polar Flow din App Store® sau magazinul Google PlayTM. După antrenament, sincronizează dispozitivul OH1 cu aplicația Flow și obține instantaneu o vedere de ansamblu și un feedback cu privire la rezultatele antrenamentului și performanța atinsă.

Sincronizează datele privind antrenamentul în serviciul web Polar Flow web service cu ajutorul programului software FlowSync pe computer sau cu ajutorul aplicației Flow. În serviciul web, îți poți planifica antrenamentul, îți poți urmări realizările, poți primi asistență și poți vedea o analiză detaliată a rezultatelor antrenamentelor. Împărtășește-le tuturor prietenilor reușitele tale, caută parteneri de antrenament și găsește motivația de care ai nevoie participând la comunitățile sociale de antrenament. Toate acestea le găsești pe flow.polar.com.