Ta vare på OH1

Som alt annet elektronisk utstyr må Polar OH1 holdes ren og behandles med forsiktighet. Instruksjonene nedenfor vil hjelpe deg med å oppfylle garantikravene, holde enheten i god stand og unngå problemer med lading eller synkronisering.

Hold OH1 ren

Tørk bort eventuell skitt eller gjørme på OH1 med et mykt håndkle etter hver treningsøkt.

Hold OH1 og ladekontaktene på USB-adapteren for OH1 rene for å sikre problemfri lading og synkronisering.

Før lading må du kontrollere at det ikke er fukt, hår, støv eller skitt på OH1 eller ladekontaktene på USB-adapteren for OH1. Tørk forsiktig bort eventuell smuss og blås av eventuelt støv. Ikke bruk skarpe rengjøringsverktøy som kan lage riper.

Hold OH1-kontaktene rene for å beskytte enheten mot oksidering og andre potensielle skader som følge av skitt og saltvann (f.eks. svette eller sjøvann). OH1 må ikke lades når ladekontaktene er våte eller fuktige.

Ta godt vare på den optiske pulssensoren

Hold det optiske sensorområdet rent, og pass på at du ikke får skraper på det. Små skraper burde imidlertid ikke virke inn på ytelsen under optisk pulssmåling.

Oppbevaring

Oppbevar treningsenheten på et tørt og kjølig sted. Ikke oppbevar den i fuktige omgivelser, i materialer som ikke puster (plastpose eller treningsbag) eller sammen med ledende materialer (våte håndklær). Treningsenheten må ikke utsettes for direkte sollys over lengre tid, for eksempel ved å ha den liggende i bilen. Vi anbefaler at treningsenheten legges til lagring med delvis eller fullt oppladet batteri. Batteriet tappes gradvis ved lagring. Hvis treningsenheten skal legges til lagring i mange måneder, anbefaler vi at den lades opp igjen etter et par måneder. Dette vil forlenge levetiden på batteriet.

Ikke la enheten ligge i ekstrem kulde (under –10 °C) og varme (over 50 °C) eller i direkte sollys.

Service

I løpet av garantiperioden på to (2) år anbefaler vi at service på utstyret utføres av et godkjent Polar-servicesenter. Garantien dekker ikke skade eller følgeskade forårsaket av service som ikke er godkjent av Polar Electro. Gå til Begrenset internasjonal Polar-garanti hvis du vil ha mer informasjon.

Hvis du vil ha kontaktinformasjon og adresser til alle Polar-servicesentre, kan du gå til support.polar.com og landspesifikke nettsteder.