Zorg dragen voor je OH1

Net als elk ander elektronisch apparaat dien je de Polar OH1 schoon te houden en er zorgvuldig mee om te gaan. De onderstaande instructies helpen je te voldoen aan de garantievoorwaarden, het apparaat in optimale staat te houden en problemen met het opladen of synchroniseren te voorkomen.

Je OH1 schoonhouden

Gebruik na elke trainingssessie een zachte handdoek om vuil of modder van de OH1 te vegen.

Houd de contactpunten van de OH1 en de USB-adapter schoon om ervoor te zorgen dat je het apparaat probleemloos kunt opladen en synchroniseren.

Controleer vóór het laden of er geen vocht, haar, stof of vuil op de contactpunten van de OH1 of USB-adapter aanwezig is. Veeg eventueel vuil er voorzichtig af en blaas het stof er voorzichtig uit. Gebruik geen scherpe hulpmiddelen bij het schoonmaken, anders kunnen er krassen ontstaan.

Houd de contactpunten schoon om je OH1 te beschermen tegen roestvorming en andere mogelijke beschadigingen door vuil en zout water (zoals zweet of zeewater). Laad de OH1 niet op als de contactpunten nat of bezweet zijn.

Zorgen voor de optische hartslagsensor

Zorg ervoor dat de optische sensor schoon en vrij van krassen blijft. Kleine krassen hebben echter geen effect op de optische hartslagmeting.

Bewaren

Bewaar je trainingsapparaat op een koele en droge plaats. Bewaar het niet in een vochtige omgeving, in niet-ademend materiaal (een plastic zak of een sporttas), of samen met geleidend materiaal (een natte handdoek). Stel het trainingsapparaat niet langdurig bloot aan direct zonlicht. Laat het bijvoorbeeld niet in de auto liggen. Aanbevolen wordt om het trainingsapparaat gedeeltelijk of volledig opgeladen te bewaren. De batterij verliest langzaam lading tijdens het bewaren. Als je het trainingsapparaat meerdere maanden niet gebruikt, wordt aanbevolen het na enkele maanden op te laden. Dit verlengt de levensduur van de batterij.

Laat het apparaat niet liggen in extreme kou (lager dan –10 °C/14 °F) of hitte (hoger dan 50 °C/120 °F) of in direct zonlicht.

Service

Het is raadzaam tijdens de garantieperiode van twee jaar servicewerkzaamheden te laten uitvoeren door een erkend Polar Service Center. De garantie geldt niet voor schade of gevolgschade die veroorzaakt is bij een niet door Polar Electro erkende service. Zie Beperkte internationale garantie van Polar voor meer informatie.

Ga naar support.polar.com en landgebonden websites voor contactgegevens en alle adressen van Polar Service Centers.