Korisnički vodič za Polar OH1

Ovaj korisnički vodič pomoći će da počnete koristiti vaš novi OH1. Video vodiči za OH1 i česta pitanja pronaći ćete na support.polar.com/en/OH1.

Uvod

Čestitamo vam na novom uređaju Polar OH1!

Polar OH1 je kompaktni optički senzor za mjerenje brzine otkucaja srca koji istu mjeri na ruci ili sljepoočnici. Svestran je i nudi mnoge opcije za prsne remene za mjerenje brzine otkucaja srca i uređaje za mjerenje brzine otkucaja srca koji se nose na ručnom zglobu. Pomoću uređaja Polar OH1 možete u stvarnom vremenu slati podatke o brzini otkucaja srca na vaš sportski sat, pametni sat, Polar Beat ili drugu aplikaciju za vježbanje putem Bluetooth veze te istovremeno na ANT+ uređaje. Polar OH1 ima ugrađenu memoriju pa vježbanje možete započeti samo s uređajem OH1 i nakon toga prenijeti podatke o vježbanju na telefon. Isporučuje se s udobnom narukvicom perivom u perilici rublja i kopčom remena plivaćih naočala (u paketu proizvoda Polar OH1 +).

Može se koristiti i uz aplikacije Polar Club, Polar GoFit te Polar Team.

Povežite se s Polar ekosustavom i izvucite najviše iz uređaja OH1

Dohvatite Polar Flow aplikaciju ili Polar Beat iz trgovine App Store® ili Google PlayTM. Sinkronizirajte uređaj OH1 s jednom od tih aplikacija nakon vježbanja i dobit ćete trenutačni pristup i povratne informacije o rezultatima vježbanja i vašoj izvedbi.

Sinkronizirajte podatke o vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow pomoću softvera FlowSync na računalu ili putem mobilnih aplikacija. Na internetskoj usluzi možete planirati vježbanje, pratiti svoja dostignuća, dobivati smjernice i pregledati detaljnu analizu rezultata vježbanja. Neka svi vaši prijatelji budu upoznati s vašim dostignućima, pronađite druge vježbače i pronađite motivaciju u društvenim zajednicama za vježbanje. Sve to pronaći ćete na flow.polar.com.