You are here: Prvi koraci > Uvod

Korisnički vodič za Polar OH1

Ovaj korisnički vodič pomoći će da počnete koristiti vaš novi uređaj OH1. Video vodiče i česta pitanja za OH1 pronaći ćete na support.polar.com/en/OH1.

Uvod

Čestitamo na novom uređaju Polar OH1! Polar OH1 je optički senzor brzine otkucaja srca koji se nosi oko podlaktice ili nadlaktice. Može se koristiti kao zasebni uređaj za vježbanje koji bilježi i pohranjuje podatke ili kao senzor brzine otkucaja srca zajedno s Polarovim ručnim uređajem. Kada se koristi kao senzor brzine otkucaja srca, OH1 šalje podatke o brzini otkucaja srca na Polarov ručni uređaj.

OH1 je kompatibilan s Polarovim ručnim uređajima koji koriste Bluetooth tehnologiju, ali i sa aplikacijom Polar Beat. Može se koristiti i sa aplikacijama Polar Club, Polar GoFit i Polar Team. Osim toga kompatibilan je s iOS i Android uređajima koji podržavaju standardni profil Bluetooth brzine otkucaja srca.

Povežite se s Polar ekosustavom i izvucite najviše iz uređaja OH1

Aplikaciju Polar Flow nabavite na usluzi App Store® ili Google PlayTM. Sinkronizirajte OH1 s aplikacijom Flow nakon vježbanja i dobit ćete pristup brzom pregledu i povratnim informacijama o vašim rezultatima vježbanja i izvedbi.

Sinkronizirajte podatke o vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow pomoću softvera FlowSync na računalu ili putem aplikacije Flow. Na internetskoj usluzi možete planirati vaše vježbanje, pratiti svoja dostignuća, dobiti smjernice i pogledati detaljnu analizu rezultata vježbanja. Neka svi vaši prijatelji budu upoznati s vašim dostignućima, upoznajte druge vježbače i pronađite dodatnu motivaciju u zajednicama vježbača. Sve to pronaći ćete na flow.polar.com.