Du er her:Træning > Pulstræning

Pulstræning

Selvom der er mange subjektive spor på, hvordan din krop reagerer under træning (opfattet anstrengelse, vejrtrækning, fysiske fornemmelser), er ingen af dem så pålidelig som pulsmåling. Den er objektiv og påvirkes både af interne og eksterne faktorer – hvilket betyder, at du får en pålidelig måling af din fysiske tilstand.

Pulsmåling med din OH1

For at måle din puls nøjagtigt skal du have din OH1 tæt fast omkring din under- eller overarm eller med svømmebrillestropholderen på din tinding. Sensoren skal være i konstant berøring med din hud, men armbåndet bør ikke være for stramt, så blodcirkulationen ikke forhindres. Sensoren i svømmebrillestropholderen bør sættes så langt, du kan, på din tinding, uden at dit hår kommer mellem sensoren og din hud. For at få den mest nøjagtige pulsmåling anbefaler vi, at du tager din OH1 på i nogle få minutter, inden du begynder pulsmålingen.

Tryk ikke på sensorknappen, mens du er under vand, for at bevare vandtætheden.

Hvis du har tatoveringer, skal du undgå at placere sensoren direkte på dem, da de kan forhindre nøjagtige målinger.

Det er også en god idé at opvarme huden, hvis dine hænder og din hud nemt bliver kolde. Få blodomløbet i gang, inden du starter dit træningspas!

Få detaljerede instruktioner til at tage OH1 på i Sådan tager du din OH1 på