Olet täällä: Harjoittelu Polarin kanssa > Harjoittelu Polar-sovelluksella > Harjoituksen aloittaminen

Harjoituksen aloittaminen

Tutustu eri tapoihin selata sovellusta kohdassa Polar-sovelluksen selaaminen

Harjoituksen aloittaminen

1. Avaa Polar-sovellus painamalla M600:n etupainiketta. Huomaa, että muut sovellukset on suljettava ensin.
  2. Avaa Training (Harjoittelu) -kohta painamalla etupainiketta, niin näet luettelon lajiprofiileistasi.
  3. Selaa lajiprofiililuetteloa kääntämällä rannettasi sisään- tai ulospäin ja etsi haluamasi laji. Pysy tässä harjoituksen aloitustilassa, kunnes M600 löytää sykkeesi ja GPS-satelliittisignaalit (jos käytössä valitsemassasi lajissa), jotta saat tarkat harjoitustiedot.

Sydänkuvake näyttää sykkeesi, kun se löytyy.

Jos lajiprofiili tukee GPS-seurantaa, GPS-kuvake tulee näyttöön. Laite löytää GPS-satelliittisignaalit parhaiten ulkotiloissa loitolla korkeista rakennuksista ja puista. GPS toimii parhaiten, kun pidät M600:aa ranteessasi näyttö ylöspäin. Pidä laite vaakasuorassa asennossa edessäsi irti rintakehästäsi. Pidä käsivartesi paikallaan kohotettuna rintakehän yläpuolelle etsinnän aikana. Pysy paikallasi samassa asennossa, kunnes M600 löytää satelliittisignaalit.

M600:n GPS-antennin sijainnin vuoksi sitä ei kannata pitää ranteessa niin, että näyttö on kämmenen puolella. Jos pidät sitä polkupyörän ohjaustangossa, varmista, että näyttö on ylöspäin. Lisätietoja GPS:stä löydät kohdasta GPS.

GPS:n ympärillä pyörivä vihreä ympyrä lakkaa pyörimästä, kun GPS-signaali löytyy.

4. Aloita harjoitus painamalla etupainiketta valitsemasi lajiprofiilin kohdalla.

Huomaa, että sinun on annettava M600:ssa olevalle Polar-sovellukselle lupa seurata sijaintiasi ja mitata sykettäsi, jos haluat näihin mittauksiin perustuvat tiedot harjoitustietoihisi.

Käyttöluvan salliminen / estäminen

1. Selaa Asetukset-valikkoon, etsi Sovellukset-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta Järjestelmäsovellukset.
  3. Etsi Polar-kohta selaamalla luetteloa ja napauta sitä.
  4. Napauta kohtaa Käyttöluvat.
  5. Salli sovelluksen käyttää sijaintitietoja ja anturien keräämiä tietoja (valitsin on sininen) tai estä käyttölupa (valitsin on harmaa) napauttamalla Sijainti tai Anturit -kohtia.

Katso kohdasta Harjoituksen aikana lisätietoja siitä, mitä tietoja Polar-sovellus voi näyttää harjoittelun aikana.

Tavoitteellisen harjoituksen aloittaminen

Voit suunnitella harjoituksiasi ja luoda itsellesi yksilöllisiä harjoitustavoitteita Polar Flow -sovelluksessa tai -verkkopalvelussa. Huomaa, että harjoitustavoitteet on synkronoitava Polar-sovellukseen, ennen kuin voit käyttää niitä. Katso lisätietoja kohdasta Synkronointi. Polar-sovellus ohjaa sinua tavoitteen saavuttamisessa harjoituksen aikana.

Kuluvalle päivälle aikataulutetun tavoitteellisen harjoituksen aloittaminen

1. Avaa Polar-sovellus painamalla M600:n etupainiketta.
  2. Napauta Harjoittelu. Sinua kehotetaan aloittamaan päivälle aikataulutettu harjoitustavoite.
  3. Napauta valintamerkkikuvaketta.
  4. Etsi haluamasi lajiprofiili harjoitusta varten ja napauta sitä.

TAI

1. Avaa Polar-sovellus painamalla M600:n etupainiketta.
  2. Siirry Päiväni -kohtaan.
  3. Etsi harjoitustavoite ja napauta sitä.
  4. Etsi haluamasi laji harjoitusta varten ja napauta sitä.

Toiselle päivälle aikataulutetun tavoitteellisen harjoituksen aloittaminen

1. Avaa Polar-sovellus painamalla M600:n etupainiketta.
  2. Avaa lajiprofiililuettelo napauttamalla Harjoittelu tai painamalla etupainiketta.
  3. Avaa kuluvalle päivälle, sitä edeltäville seitsemälle päivälle ja seuraaville seitsemälle päivälle suunniteltujen harjoitustavoitteiden luettelo pyyhkäisemällä näyttöä kerran oikealta vasemmalle.
  4. Etsi haluamasi harjoitustavoite ja napauta sitä.
  5. Etsi sitten haluamasi laji ja aloita harjoituksen tallentaminen napauttamalla lajia.

Tavoitteellisen harjoituksen aloittaminen suosikkitavoitetta käyttäen

1. Avaa Polar-sovellus painamalla M600:n etupainiketta.
  2. Avaa lajiprofiililuettelo napauttamalla Harjoittelu tai painamalla etupainiketta.
  3. Avaa suosikkeihin lisättyjen harjoitustavoitteiden luettelo pyyhkäisemällä näyttöä kahdesti oikealta vasemmalle.
  4. Etsi haluamasi suosikkiharjoitustavoite ja napauta sitä.
  5. Etsi haluamasi laji ja aloita harjoituksen tallentaminen napauttamalla lajia.