Du er her: Brug af M600 > Sådan navigerer du i M600 > Håndledsbevægelser

Håndledsbevægelser

Du kan bruge håndledsbevægelser til at navigere i din M600. Du kan svirpe dit håndled ind og ud for at rulle meddelelser og menuer op og ned. Du kan også ryste dit håndled for at afslutte til urdisplayet.

Inden du kan bruge håndledsbevægelserne, skal du slå dem til.

Sådan slår du håndledsbevægelser til

1. Naviger til appen Indstillinger, og find og tryk på Bevægelser.
  2. Tryk på Håndledsbevægelser for at skifte mellem at slå håndledsbevægelser til (kontakten er blå) og fra (kontakten er grå).

Du kan se en vejledning om, hvordan du bruger håndledsbevægelserne, og du kan samtidigt øve dig i at bruge dem. Du finder vejledningen i den samme menu over Gestures (Bevægelser), hvor du slog håndledsbevægelserne til. Rul menuen Gestures (Bevægelser) ned for at finde og trykke på Launch tutorial (Start vejledning). Få mere detaljerede oplysninger om, hvad du kan gøre med håndledsbevægelser, under Wear OS by Google Help (Hjælp til Wear OS by Google).