Du er her: Træning med Polar > Træning med Polar-app > Sådan tager du din M600 på

Sådan tager du din M600 på

Dit sportsoptimerede smartur har en indbygget pulsmåler, der måler din puls fra håndleddet. For at måle håndledsbaseret puls nøjagtigt skal du sætte armbåndet godt fast omkring dit håndled, lige bag håndrodsknoglen, mens displayet vender opad. Sensoren skal røre ved din hud, men urremmen må heller ikke være for stram for at forhindre blodstrømningen.

Når du ikke træner, bør du bære armbåndet lidt løsere, ligesom du ville bære et normalt ur. Men du bør stramme det til dine træningspas for at sikre dig, at du får nøjagtige pulsmålinger fra håndleddet. Hvis du har tatoveringer på huden af dit håndled, skal du undgå at placere sensoren direkte på dem, da de kan forhindre nøjagtige målinger.

Det er en god idé at opvarme huden under sensoren, hvis dine hænder og din hud nemt bliver kolde. Få blodomløbet i gang, inden du starter dit træningspas!

I sportsgrene, hvor det er mere udfordrende at holde sensoren stille på dit håndled, eller hvor du har tryk eller bevægelse i musklerne eller senerne nær sensoren, anbefaler vi at bruge en Polar pulsmåler med en bryststrop for at få en bedre måling af din puls. Se Parring af Polar-appen med en pulsmåler for flere oplysninger.

Selvom der er mange subjektive spor på, hvordan din krop reagerer under træning (opfattet anstrengelse, vejrtrækning, fysiske fornemmelser), er ingen af dem så pålidelig som pulsmåling. Den er objektiv og påvirkes både af interne og eksterne faktorer - hvilket betyder, at du får en pålidelig måling af din fysiske tilstand.