Du er her: Indstillinger > Opdatering af Polar-appen

Opdatering af Polar-appen

Følgende instruktioner gælder også for opdatering af Polar Urdisplay-appen.

Polar-appen på din M600 opdateres gennem Play Store-appen på dit smartur.
Brugere af Android-telefoner: For at du kan bruge Play Store-appen på dit smartur skal din M600 være sluttet til et Wi-Fi-netværk, eller din M600 skal være sluttet til din telefon via Bluetooth, når din telefon er sluttet til internettet.
iPhone-brugere: Din M600 skal være sluttet til et Wi-Fi-netværk, for at du kan bruge Play Store-appen.

Ved at give Play Store-appen tilladelse til at opdatere apps automatisk sikrer du desuden, at Polar-appen på din M600 altid har de nyeste forbedringer og udbedringer.

Hvis tilstanden Automatisk opdatering er slået fra i Play Store-appen på din M600, modtager du en meddelelse på din M600, når en ny opdatering er tilgængelig til Polar-appen. Bemærk, at Polar-appen vil have navnet Polar Flow - Activity & Sports i Play Store! Følg anvisningerne herunder for at opdatere appen manuelt.

Sådan opdaterer du Polar-appen manuelt

1. Tryk på meddelelsen om den tilgængelige opdatering for Polar Flow - Activity & Sports for at åbne Play Store-appen.
  2. Tryk under OpdateringerPolar Flow - Activity & Sports.
  3. Rul op for at finde og trykke på Opdater for at downloade opdateringen til dit smartur.

Du modtager en meddelelse, når opdateringen af Polar Flow - Activity & Sports er blevet installeret på din M600. Du får også en meddelelse om, at Polar-appen er blevet opdateret.

Se også kapitlet Opdatering af systemsoftware i denne brugervejledning og svaret på spørgsmålet Hvordan kan jeg tjekke mine M600-softwareversioner på Polar-supportsiderne.