Du er her: Træning med Polar > Planlægning af din træning

Planlægning af din træning

Du kan planlægge din træning og oprette personlige træningsmål for dig selv i Polar Flow-appen eller i Polar Flow-webservicen. Bemærk, at træningsmålene skal synkroniseres med Polar-appen, inden du kan bruge dem. Se Synkronisering for flere oplysninger. Polar-appen giver dig vejledning til at nå dit mål under træningen.

• Hurtigt mål: Vælg et mål for Varighed, Distance eller Kalorie til træningen. Du kan f.eks. vælge at svømme i 30 minutter, løbe 10 km eller forbrænde 500 kcal.
  • Intervaltræning: Du kan opdele dit træningspas i intervaller og indstille en anden varighed og intensitet for hvert enkelt af dem. Denne er f.eks. til at oprette et intervaltræningspas og tilføje korrekte opvarmnings- og nedkølingsintervaller til det.
  • Favoritter: Opret et mål og føj det til Favoritter for nemt at få adgang til det, hver gang du ønsker at udføre det igen.

Sådan opretter du et træningsmål i Polar Flow-appen

1. Åbn Træningskalenderen i Polar Flow-appen.
  2. Tryk på plus-ikonet øverst til højre.

Hurtigt mål

1. Vælg Tilføj hurtigt mål fra listen.
  2. Vælg, om du vil indstille Distance, Varighed eller Kalorier som dit mål.
  3. Tilføj en sportsgren (valgfri), og indtast Navn på mål, Dato, Tid og Noter (valgfri). Specificer enten Distance, Varighed eller Kalorier, afhængigt af typen af dit mål.
  4. Tryk på Opret mål for at tilføje målet i din træningskalender.

Intervalmål

Du kan kun oprette en intervaltype af træningsmål baseret på intervaller i Polar Flow-appen. Hvis du vil oprette en anden type intervalbaseret mål, kan du gøre dette i Polar Flow-webservicen.

1. Vælg Tilføj intervalbaseret mål fra listen.
  2. Tilføj en sportsgren (valgfri), og indtast Navn på mål, Dato, Tid og Noter (valgfri). Brug skyderen til at vælge, om du vil Starte intervaller automatisk.
  3. Swipe fra højre til venstre for at redigere indstillingerne for de forskellige intervaller af træningsmålet:
  • Opvarm: Vælg at indstille intervallet baseret på enten Varighed eller Distance, og udfyld værdien.
  • Interval: Indstil hvor mange Antal intervaller, du vil udføre, og vælg at indstille Træningsinterval(ler) og Hvileinterval(ler) baseret på enten Varighed eller Distance, og udfyld værdierne.
  • Køl ned: Vælg at indstille intervallet baseret på enten Varighed eller Distance, og udfyld værdien.
  1. Tryk på Opret mål for at tilføje målet i din træningskalender.

Sådan opretter du et træningsmål i Polar Flow-webservicen

1. Gå ind på Dagbog, og klik på Tilføj > Træning.
  2. I visningen Tilføj træningsmål kan du vælge enten Hurtige mål eller Interval.

Hurtigt mål

1. VælgVarighed, Distance ellerKalorie.
  2. Vælg Sport, indtast Målnavn (maks. 45 cifre), Dato og Tid samt evt. Noter (valgfri), du ønsker at tilføje.
  3. Udfyld detaljerne for Varighed, Distance eller Kalorie for dit mål.
  4. Klik på Føj til favoritter, hvis du vil føje målet til dine Favoritter.
  5. Klik på Gem for at tilføje målet i din Dagbog.

Intervaltræning

1. Vælg Interval.
  2. Vælg Sport, indtast Målnavn (maks. 45 cifre), Dato og Tid samt evt. Noter (valgfri), du ønsker at tilføje.
  3. Vælg enten Opret ny eller Brug skabelon.
  4. Føj intervaller til dit mål. Klik på Varighed for at tilføje et interval baseret på varighed. Vælg Navn og Varighed for hvert interval, Manuel eller Automatisk for næste intervalstart, og Vælg intensitet.
  5. Klik på Føj til favoritter, hvis du vil føje målet til dine Favoritter.
  6. Klik på Gem for at tilføje målet i din Dagbog.

Favoritter

Hvis du har oprettet et mål og føjet det til dine favoritter, kan du bruge det som et planlagt mål:

1. I din Dagbog skal du klikke på +Tilføj på den dag, hvor du vil bruge en favorit som et planlagt mål.
  2. Klik på Favoritmål for at åbne en liste over dine favoritter.
  3. Klik på den Favorit, du vil bruge.
  4. Favoritten tilføjes i din dagbog som et planlagt mål for dagen. Den planlagte tid for træningsmålet er som standard kl. 18.00. Hvis du vil ændre træningsmålets detaljer, skal du klikke på målet i din Dagbog og ændre dem til de ønskede. Klik derefter på Gem for at opdatere ændringerne.

Gør følgende, hvis du vil bruge en eksisterende Favorit som en skabelon for et træningsmål:

1. Gå ind på Dagbog, og klik på Tilføj > Træning.
  2. I visningen Tilføj træningsmål kan du se dine favorittræningsmål angivet under Vælg blandt favoritter.
  3. Klik på den favorit, du vil bruge som en skabelon for dit mål.
  4. Rediger din favorit som ønsket. Hvis målet redigeres i denne visning, ændres det originale favoritmål ikke.
  5. Indtast Dato og Tid.
  6. Klik på Føj til dagbog for at tilføje målet i din Dagbog.

Efter dine træningsmål er blevet synkroniseret til Polar-appen på din M600, kan du finde træningsmålene for den pågældende dag angivet under Min dag. Du kan også se dagens træningsmål sammen med de planlagte træningsmål for de sidste syv dage og de næste syv dage ved at swipe til venstre på listen over sportsprofiler under Træning. De mål, du har angivet som dine favorittræningsmål, kan du finde ved at swipe to gange til venstre på listen over sportsprofiler under Træning.

Få anvisninger til start af et træningspas med et mål under Start af et træningspas.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter træningsmål i Polar Flow-appen, på Polar-supportsider.