Du er her: Vigtige oplysninger > Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer

Polar M600

Operativsystem Wear OS by Google
Processor MediaTek MT2601, Dual-Core 1.2 GHz processor baseret på ARM Cortex-A7
Batteritype 500 mAh Li-pol genopladeligt batteri
Driftstid (Android) 2 dage / 8 timers træning
Driftstid (iOS) 1,5 dage / 8 timers træning
Driftstemperatur -10 °C til +50 °C / 14 °F til 122 °F
Opladningstid Op til to timer.
Opladetemperatur 0 °C til +40 °C / 32 °F til 104 °F
Materialer Enhed:
Corning® Gorilla® 3 Glass
Polycarbonat/acrylonitril-butadien-styren/glasfiber
Rustfrit stål
Polymethyl-methacrylat
Polyamid

Armbånd:
Silikone
Polycarbonat
Rustfrit stål
Nøjagtighed af GPS Distance ±2%, hastighed ±2 km/h
Samplingsfrekvens 1 s
Pulsmåler Optisk pulsmåling med 6 LED-lamper
Sensorer Accelerometer, sensor for omgivende lys, gyroskop, vibrationsmotor, mikrofon
Vandtæthed Velegnet til svømning (IPX8 10 m)
Hukommelseskapacitet 4 GB intern hukommelse + 512 MB RAM
Display 1,30", 240 x 240 pixel, 260 ppi transmitivt TFT-display
Vægt 63 g
Mål 45x36x13 mm

Sportsuret Polar M600 fungerer med smartphones med Android 4.4+ eller iOS 10.0+. Gå ind på g.co/WearCheck på din telefon for at se, om den er kompatibel med Wear OS by Google.

Bruger Bluetooth® trådløs teknologi.

Din M600 er kompatibel med følgende Polar pulsmålere: Polar H6, H7, H10 og OH1.

Kompatibilitet med Polar Flow-mobilapp

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Polar-produkters vandtæthed

De fleste Polar-produkter kan bæres under svømning. De er dog ikke dykkerinstrumenter. For at bevare vandtætheden må du ikke trykke på enhedens knapper under vand.

Polar-enheder med håndledsbaseret pulsmåling er velegnede til svømning og badning. De indsamler også dine aktivitetsdata fra dine håndledsbevægelser, mens du svømmer. I vores test har vi dog opdaget, at den håndledsbaserede pulsmåling ikke virker optimalt i vand, så vi kan ikke anbefale håndledsbaseret pulsmåling til svømning.

I urbranchen angives vandtæthed generelt som meter, hvilket betyder det statiske vandtryk af denne dybde. Polar bruger det samme indikationssystem. Polar-produkters vandtæthed er testet i overensstemmelse med den internationale standard ISO 22810 eller IEC60529. Hver Polar-enhed med angivelse af vandtæthed bliver testet inden leveringen til at modstå vandtryk.

Polar-produkter er opdelt i fire forskellige kategorier efter deres vandtæthed. Kontrollér bagsiden af dit Polar-produkt for vandtæthedskategorien, og sammenlign den med diagrammet herunder. Bemærk, at disse definitioner ikke nødvendigvis gælder for produkter fra andre producenter.

Når der udføres aktiviteter under vandet, bliver det dynamiske tryk skabt ved bevægelserne i vand større end det statiske tryk. Dette betyder, at når produktet bevæges under vand, udsættes det for et større tryk, end hvis produktet blev holdt stille.

Mærkning på bagsiden af produktet Vandsprøjt,
sved, regndråber osv.
Badning og svømning Fridykning med snorkel
(ingen lufttanke)
SCUBA-dykning
(med lufttanke)
Karakteristika for vandtæthed
Vandtæt IPX7 OK - - - Må ikke vaskes med trykvasker.
Beskyttet mod sprøjt, regndråber osv.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt IPX8 OK OK - - Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt
Vandtæt 20/30/50 meter
Velegnet til svømning
OK OK - - Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: ISO22810.
Vandtæt 100 meter OK OK OK - Til hyppig brug i vand, men ikke SCUBA-dykning.
Referencestandard: ISO22810.