Du er her: Indstillinger > Opdatering af systemsoftware

Opdatering af systemsoftware

Din Polar M600 drives af Wear OS by Google. Du får en automatisk meddelelse på din M600, hvis der er en ny tilgængelig Wear OS by Google-systemopdatering. Opdateringen downloades til din M600, når dit smartur er tilsluttet for at blive opladet, og sluttet til din telefon via Bluetooth, når din telefon har internetforbindelse.

Du kan også se efter en tilgængelig Wear OS by Google-softwareopdatering manuelt fra dit smartur.

Sådan ser du efter en opdatering manuelt

1. Naviger til appen Indstillinger, og find og tryk på System.
  2. Tryk på Om.
  3. Rul listen ned for at finde og trykke på System updates (Systemindstillinger).

M600 vil enten fortælle dig, at "System is up to date" (System er opdateret) eller "System update available" (Systemopdatering tilgængelig). Hvis der er en ny tilgængelig opdatering, starter downloadningen, når dit smartur er tilsluttet for at blive opladet, og sluttet til din telefon via Bluetooth, når din telefon har internetforbindelse.

Sådan installerer du softwareopdateringen

Når systemopdateringen er blevet downloadet til din M600, modtager du en meddelelse om, at opdateringen er klar til at blive installeret.

1. Tryk på meddelelsen.
  2. Tryk på fluebenet for at starte installationen.

Dit smartur genstarter, og Android-systemet bliver opdateret.

Se også kapitlet Opdatering af Polar-appen i denne brugervejledning og svaret på spørgsmålet Hvordan kan jeg tjekke mine M600-softwareversioner på Polar-supportsiderne.