Du er her: Polar-funktioner > Polar Smart Coaching-funktioner > Smart Calories

Smart Calories

Den mest nøjagtige kalorietæller på markedet beregner antallet af forbrændte kalorier baseret på dine individuelle data:

• Kropsvægt, højde, alder, køn
  • Individuel maksimumpuls (HRmax)
  • Intensiteten af din træning eller aktivitet
  • Individuel maksimal iltoptagelse (VO2max)

Kalorieberegningen er baseret på en intelligent kombination af accelerations- og pulsdata. Kalorieberegningen måler dine træningskalorier nøjagtigt.

Du kan se din akkumulerede energiforbrænding (i kalorier, kcal) under træningspas og dine samlede kilokalorier af passet bagefter. Du kan også følge dine samlede daglige kalorier.