Løbeprogram

Polar Løbeprogrammet er en færdiglavet og personlig løbeplan, der hjælper dig med at træne til en løbebegivenhed. Uanset om du træner til et 5 km løb eller et maraton, fortæller løbeprogrammet dig, hvor meget og hvor ofte du bør træne.

Polar Løbeprogram er baseret på dit konditionsniveau og udformet til at sikre, at du træner rigtigt og undgår overtræning. Programmet bliver skræddersyet til din begivenhed, og det tager hensyn til dine personlige egenskaber, din træningsbaggrund og din forberedelsestid. Der er tilgængelige programmer for 5 km, 10 km, halvmaraton- og maratonbegivenheder. Du kan læse mere om løbeprogrammet her.

Polar Løbeprogram er gratis. Du kan bare logge ind på Polar Flow-webservicen på flow.polar.com, trykke på PROGRAMMER øverst på siden og komme i gang med din træning.