Du er her: Indstillinger > Genstart og nulstilling

Genstart og nulstilling

Som med enhver anden elektronisk enhed anbefaler vi, at du slukker M600 ind imellem.

Du kan prøve at nulstille din M600, hvis du får problemer med den. Hvis du genstarter dit smartur, bliver ingen af indstillingerne eller dine personlige data slettet fra M600.

Sådan genstarter du M600

1. Naviger til appen Indstillinger, og find og tryk på System.
  2. Tryk på Genstart.
  3. Bekræft genstarten af uret ved at trykke på fluebensikonet.

ELLER

• Tryk på tænd/sluk-knappen på siden og hold den nede, indtil Polar-logoet vises.

Nogle gange hjælper det ikke at genstarte din elektroniske enhed. Hvis du f.eks. har problemer med at genstarte en mistet forbindelse mellem M600 og telefonen og først har prøvet vores andre tips til fejlfinding, men du stadigvæk ikke kan få forbindelse, kan fjerne parringen mellem M600 og din telefon samt nulstille M600 til fabriksindstillinger.

Bemærk, at hvis du nulstiller den, tømmes M600 for alle personlige data og indstillinger, og du skal opsætte den igen til personlig brug!

For at fabriksnulstille din M600 skal du fjerne parringen fra din telefon og nulstille M600, som anvist herunder.

Brugere af Android-telefoner

Gør følgende for at fjerne parringen mellem M600 og din telefon samt nulstille din M600

1. Åbn Settings (Indstillinger) i Wear OS by Google-appen på din telefon.
  2. Tryk under EnhedsindstillingerPolar M600.
  3. Tryk på FJERN PARRING AF UR.
  4. Bekræft fjernelsen af parringen ved at trykke på UNPAIR WATCH (Fjern parring af ur). Dette nulstiller også dit ur.

Sådan parrer du M600 og din telefon igen

1. Åbn Wear OS by Google-appen på din telefon.
  2. For at afslutte parringen mellem din M600 og din telefon igen skal du følge anvisningerne på skærmen eller se anvisningerne i kapitlet Opsætning af din M600. Husk at afslutte opsætningen af din M600 igen i Polar Flow-appen!

iPhone-brugere

Gør følgende for at fjerne parringen mellem M600 og din telefon

1. Tryk på Bluetooth i appen Indstillinger på din telefon.
  2. Find din Wear OS by Google-enhed på listen, og tryk på "i".
  3. Tryk på Glem denne enhed for at fjerne parringen.
  4. Bekræft fjernelsen af parringen ved at trykke på Glem enhed.

Sådan nulstiller du M600 til fabriksindstillinger

1. Naviger til appen Indstillinger, og find og tryk på System.
  2. Tryk på Afbryd og nulstil.
  3. Bekræft nulstillingen af uret ved at trykke på fluebensikonet.

Sådan parrer du M600 og din telefon igen

1. I Wear OS by Google-appen på din telefon skal du trykke på de tre prikker øverst til højre.
  2. Tryk på Par med ny bærbar enhed.
  3. For at afslutte parringen mellem din M600 og din telefon igen skal du følge anvisningerne på skærmen eller se anvisningerne i kapitlet Opsætning af din M600. Husk at afslutte opsætningen af din M600 igen i Polar Flow-appen!