Du er her: Brug af M600 > Menustruktur > Apps-menu > Påmindelser

Påmindelser

Påmindelser gemmes i Google Kalender-appen.

iPhone-brugere: Du kan installere Google Kalender-appen fra App Store. Du skal logge ind på Kalender-appen med den samme Google-konto, du bruger i Wear OS by Google-appen.

Sådan logger du ind på Kalender-appen

1. Installér Google Kalender-appen på din iPhone fra App Store.
  2. Åbn appen, og vælg at logge ind med den samme Google-konto, du bruger i Wear OS by Google-appen.
  3. Tryk på KOM I GANG.

Du kan indstille din M600 til at minde dig om noget på et bestemt tidspunkt eller sted. Påmindelser vises som meddelelser på M600.

Sådan indstiller du en påmindelse

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen, og find og tryk på Påmindelser.
  2. Tryk på plus-ikonet.
  3. Sig din opgave med et tidspunkt eller sted. Du kan f.eks. sige "Watch the new TV show at seven" (Se det nye tv-program kl. syv).

Sådan markerer du en påmindelse som udført med appen

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen, og find og tryk på Påmindelser.
  2. Swipe den påmindelse, du vil lagre, til en af siderne.