Du er her: Brug af M600 > Menustruktur > Apps-menu > Polar-app

Polar-app

Træning med Polar-appen på din M600

Brug Polar-appen på din M600 til at udnytte det hele i dit sportsoptimerede smartur.

Find ud af, hvad Polar-appen indeholder, og hvordan du kommer rundt i den:

Mål dine træningspas, og se f.eks. din puls, hastighed og distance under træning:

Se også vores anvisninger til, hvordan du skal tage din M600 på for at opnå nøjagtige pulsmålinger, og find ud af til hvilke slags sportsgrene, vi anbefaler at bære en Polar-pulsmåler med en bryststrop for at sikre en pålidelig pulsmåling:

Sportsprofiler

Adskil profilerne for alle de sportsgrene, du vil udføre, med specifikke indstillinger for hver enkelt af dem. Juster sportsprofilindstillingerne, så de passer bedst til dine træningsbehov:

Polar-funktioner

Polars unikke Smart Coaching-funktioner giver den bedst mulige vejledning til, hvordan du udvikler din træning, samt nyttig feedback om din udvikling. Polar-appen på din M600 indeholder følgende Polar Smart Coaching-funktioner:

Sammen med Polar Flow-mobilappen og Polar Flow-webservicen kan du planlægge din træning og lagre dine træningsmål, analysere og lære om din præstation, følge din udvikling og dele dine træningspas med andre. Se Polar-app og Polar Flow for flere oplysninger.

Se Opdatering af Polar-appen for at finde ud af, hvordan du holder Polar-funktionerne på dit smartur opdateret.