Du er her: Træning med Polar > Polar-app og Polar Flow

Polar-app og Polar Flow

Polar-app

Polar-appen på din M600 laver dit Wear OS by Google-smartur om til en Polar sports- og aktivitetsmåler.

Appen overvåger dine træningsdata, som f.eks. puls, hastighed, distance og rute. Den måler også din aktivitet døgnet rundt: du kan se hvor mange skridt, du har taget, hvor stor distance, du har tilbagelagt, og hvor mange kalorier, du har forbrændt. Hvis du har M600 på i sengen, får du også en analyse af din søvntid og -kvalitet.

Sådan henter du appen

For at få Polars aktivitetsmålings- og træningsfunktioner til at virke på din M600 skal du installere Polar Flow-appen fra Google Play eller App Store på din telefon og aktivere Polar-appen på dit smartur. Se her for flere oplysninger om, hvordan du aktiverer Polar-appen på din M600.

Polar Flow-app

I Polar Flow-mobilappen kan du se en øjeblikkelig visuel fortolkning af dine trænings- og aktivitetsdata. Du kan også ændre nogle indstillinger og planlægge din træning i appen.

Træningsdata

Med Polar Flow-appen kan du få et øjeblikkeligt overblik over din træning direkte efter dit træningspas på din telefon. Du kan se ugentlige opsummeringer af din træning i træningsdagbogen og dele dine bedste præstationer med dine venner i Flow-nyhederne.

Aktivitetsdata

I mobilappen kan du se din daglige aktivitet i detaljer. Se hvor lang tid, du har tilbragt på hvert intensitetsniveau, og find ud af, hvor meget du mangler af dit daglige mål, og hvordan du når det. Du kan også se detaljerede oplysninger om dine søvndata.

Ændring af indstillinger og planlægning af din træning

Du kan ændre dine Polar-kontoindstillinger og nogle grundlæggende enhedsindstillinger i Polar Flow-appen. Derudover kan du tilføje og fjerne sportsprofiler, og du kan planlægge din træning ved at oprette hurtige træningsmål eller intervaltræningsmål.

Gå ind på support.polar.com/en/support/Flow_app for support og flere oplysninger om brug af appen Polar Flow.

Få oplysninger om, hvordan du synkroniserer dine trænings- og aktivitetsdata, og de ændrede indstillinger mellem Polar-appen og Polar Flow-mobilappen under Synkronisering.

Webtjenesten Polar Flow

I webservicen Polar Flow kan du planlægge og analysere din træning i detaljer og lære mere om din præstation.

I webservicen kan du også tilpasse Polar-appen på din M600, så den passer perfekt til dine træningsbehov, ved at tilføje nye sportsprofiler og redigere deres indstillinger. Du kan f.eks. definere specifikke træningsvisningsindstillinger for hver sportsgren og vælge hvilke data, du vil se, mens du træner.

Du kan også følge og visualisere din udvikling, være med i et netværk med andre træningsudøvere, og du kan få et personligt træningsprogram til en løbebegivenhed. For at gå i gang med at bruge Polar Flow-webservicen skal du gå ind på flow.polar.com og logge ind med den Polar-konto, du oprettede, da du opsatte din M600.

Nyheder, Fællesskab og Dagbog

I Nyheder kan du se, hvad du og dine venner har lavet på det seneste. Se de nyeste træningspas og aktivitetsopsummeringer, del dine bedste præstationer, kommentér og "synes om" dine venners aktiviteter. I Fællesskab kan du gennemse kortet og se andre brugeres delte træningspas med ruteinformation. Du kan også genopleve andre personers ruter, og se hvor højdepunkterne er foregået. I Dagbog kan du se din daglige aktivitet og dine planlagte træningspas (træningsmål) samt gennemgå tidligere træningsresultater.

Udvikling

I Udvikling kan du følge din udvikling med rapporter. Rapporter er en praktisk måde at følge din træningsudvikling på gennem længere perioder. I uge-, måneds- og årsrapporter kan du vælge sportsgrenen til rapporten. I en brugertilpasset periode kan du både vælge perioden og sportsgrenen. Vælg tidsperioden og sportsgrenen til rapporten fra rullelisterne, og tryk på hjulikonet for at vælge de ønskede data i rapportgrafen.

Fællesskab

I Flow Grupper, Centre og Begivenheder kan du finde andre idrætsudøvere, som træner til den samme begivenhed eller i det samme træningscenter som dig. Eller du kan oprette din egen gruppe for de personer, du vil træne med. Du kan dele dine træningspas og træningstips, kommentere andre medlemmers træningsresultater og være en del af Polar-fællesskabet.

Programmer

I Programmer kan du oprette et løbeprogram, der hjælper dig med at træne til et 5 km, 10 km, halvmaraton eller maratonløb. Polar Løbeprogram bliver skræddersyet til din begivenhed, og det tager hensyn til dine personlige egenskaber, din træningsbaggrund og din forberedelsestid.

Gå ind på support.polar.com/en/support/flow for support og flere oplysninger om brug af Polar Flow-webservicen.

Se Polar sportsprofiler i Flow-webservicen for detaljerede oplysninger om, hvordan du redigerer sportsprofilerne.