Du er her: Brug af M600 > Menustruktur > Apps-menu > Play Store

Play Store

Når din M600 er sluttet til et Wi-Fi-netværk, kan du bruge Play Store-appen på dit smartur til at downloade nye apps, spil og urdisplay til dit Wear OS by Google-smartur. Hver gang der er nye tilgængelige Polar-funktioner til Polar-appen på din M600, kan du downloade opdateringerne via Play Store-appen.

Du har brug for en Google-konto på din Polar M600 for at kunne bruge Play Store-appen. Hvis du ikke kopierede din Google-konto på din Polar M600 under opsætningen, skal du åbne Play Store-appen og trykke på Tilføj fra telefon. Følg anvisningerne på skærmen på din telefon for at kopiere din konto til dit smartur.

Du kan indstille Play Store-appen til at opdatere dine smartur-apps automatisk, så du ikke går glip af opdateringer til dine apps. Hvis du har indstillingen til automatisk opdatering af apps slået til i Play Store-appen på dit smartur, vil appsene på dit smartur automatisk blive opdateret til de nyeste udgivelser, når din M600 er sluttet til en oplader og har en internetforbindelse.

Sådan slår du automatisk opdatering af Play Store til og fra

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen, og find og tryk på Play Store.
  2. Swipe ned fra toppen af skærmen.
  3. Tryk på ikonet for indstillinger.
  4. Tryk på Opdater apps automatisk for at skifte mellem at slå tilstanden Automatisk opdatering til (kontakten er blå) og fra (kontakten er grå).