Du er her: Træning med Polar > GPS-funktioner

GPS-funktioner

M600 har en indbygget GPS, der giver nøjagtig hastigheds- og distancemåling for en række udendørs sportsgrene. Når du træner med Polar-appen, kan du se din rute på et kort i Polar Flow-appen og -webservicen efter dit træningspas.

M600 indeholder følgende GPS-funktioner:

• Højde: Højdemåling i realtid.
  • Distance: Nøjagtig distance under og efter dit træningspas.
  • Hastighed/tempo: Nøjagtig hastigheds-/tempoinformation under og efter dit træningspas.

Bemærk, at GPS'en holder op med at måle, når batterisparetilstanden er slået til i din M600. Batterisparetilstanden slås automatisk til, når batteriets opladningsniveau falder til 5 %.

Selv hvis du ikke måler din puls fra dit håndled, bør du med henblik på at opnå den bedste GPS-præstation bære M600 på dit håndled, mens displayet vender opad. På grund af GPS-antennens placering på M600 anbefales det ikke at have den på med displayet på undersiden af dit håndled. Hvis du bærer den på et cykelstyr, skal du sørge for, at displayet vender opad.