Du er her: Indstillinger > Flytilstand

Flytilstand

I flytilstand bliver forbindelserne via Bluetooth og Wi-Fi slået fra på din M600. Du kan stadigvæk bruge nogle af de grundlæggende funktioner i smarturet. Du kan f.eks. træne med Polar-appen, hvor du bruger den håndledsbaserede pulsmåling. Men du kan hverken synkronisere dine data til mobilappen Polar Flow eller bruge M600 med trådløst tilbehør.

Sådan slår du flytilstand til/fra

1. Sørg for, at displayet på din M600 er aktivt, og at du er på startskærmen.
  2. Swipe ned fra toppen af skærmen for at få adgang til menuen Hurtigindstillinger.
  3. Tryk på flyikonet.

ELLER

1. Naviger til appen Indstillinger, og find og tryk på Forbindelse.
  2. Rul listen for at finde Flytilstand.
  3. Tryk på Flytilstand for at skifte mellem at slå flytilstand til (kontakten er blå) og fra (kontakten er grå).