Du er her: Kom i gang > Tilslutning til Wi-Fi

Sådan sluttes M600 til Wi-Fi

Når du slutter M600 til et Wi-Fi-netværk, kan du bruge Google Play Store-appen på din M600 til at holde Polar-appen opdateret og til at downloade flere apps til dit Wear OS by Google-smartur.

Gælder kun for Polar M600, som er parret med en Android-telefon

Din M600 kan automatisk oprette forbindelse til gemte Wi-Fi-netværk, hvis den mister Bluetooth-forbindelsen til din telefon. Når din Android-telefon enten er sluttet til et Wi-Fi-netværk eller et mobil-netværk, og din M600 er sluttet til et Wi-Fi-netværk, kan dit smartur holde synkroniseringen til din telefon, og du kan få meddelelser til din M600, selvom du efterlader din telefon i et andet rum.

Din telefon og M600 deler data gennem cloud-synkronisering af Wear OS by Google. Du skal derfor slå cloud-synkronisering til i Wear OS by Google-appen på din telefon.

Sådan slår du cloud-synkronisering til for Wear OS by Google

1. Tryk på ikonet for Settings (Indstillinger) i Wear OS by Google-appen på din telefon.
  2. Tryk på Privacy & personal data (Privatliv og persondata).
  3. Tryk derefter på Cloud sync (Cloud-synkronisering).
  4. Flyt knappen til positionen On (Til).

Gælder for Polar M600, som er parret med både Android-telefoner og iPhones

Sådan sluttes M600 til et Wi-Fi-netværk

1. Sørg for, at displayet på din M600 er aktivt, og at du er på startskærmen.
  2. Swipe ned fra toppen af skærmen for at få adgang til menuen Hurtigindstillinger.
  3. Tryk på ikonet for indstillinger.
  4. Rul til menuen Indstillinger for at finde og trykke på Forbindelse.
  5. Tryk på Wi-Fi.
  6. Tryk på +Tilføj netværk.
  7. Vent på, at smarturet finder tilgængelige Wi-Fi-netværk, og find og tryk på det, du vil oprette forbindelse til.
  8. Hvis det valgte netværk kræver en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden på din telefon. Tryk på Indtast på telefon, og indtast derefter adgangskoden til Wi-Fi-netværket på din telefon, og tryk på Tilslut.

Sådan slår du Wi-Fi til eller fra

1. Naviger til appen Indstillinger, og find og tryk på Forbindelse.
  2. Tryk på Wi-Fi.
  3. Tryk på Wi-Fi for at skifte mellem Wi-Fi Automatisk og Wi-Fi Fra.

Du kan spare på M600-batteritiden ved ikke at give dit smartur tilladelse til at bruge Wi-Fi.

Rul ned i Wi-Fi-menuen for at finde og trykke på Om Wi-Fi for yderligere oplysninger om Wi-Fi på din bærbare, eller gå ind på sitet Wear OS by Google Help (Hjælp til Wear OS by Google).