Du er her: Brug af M600 > Tilgængelige M600-funktioner for Android og iOS

Tilgængelige M600-funktioner for Android og iOS

Brugeroplevelsen i Polar M600 varierer en smule, afhængigt af om du har parret den med en smartphone, der har et Android-operativsystem eller iOS. Herunder kan du se eksempler på de tilgængelige funktioner for hvert operativsystem.

M600 parret med en Android-telefon M600 parret med en iPhone
Kompatibilitet af operativsystem Android 6.0 eller nyere iOS 10.0 eller nyere
Driftstid 2 dage / 8 timers træning 1,5 dage / 8 timers træning
Wi-Fi-support
Standard-apps
Play Store-app på smartur
Downloade flere apps, spil, urdisplay
Bruge håndledsbevægelser
Træne med Polar-app
Automatisk synkronisering af træningsdata til Polar Flow-app på parret telefon
Læse SMS'er
Besvare SMS'er
Sende SMS'er
Afvise indgående telefonopkald
Indlede telefonopkald
Læse e-mails  (Gmail™)
Besvare e-mails  (Gmail™)
Sende e-mails
Styre musikafspilning på din telefon
Bede Google Assistant om hjælp**

*Kun med Google Play Music-app. Offline-musik er ikke tilgængelig i Kina, Hongkong eller Taiwan.

**Kun på udvalgte sprog