Du er her: Kom i gang > Koble sensorer til M460 > Polar LOOK Kéo Power-sensor Bluetooth® Smart

Polar LOOK Kéo Power-sensor Bluetooth® Smart

Med Polar LOOK Kéo Power kan du utvikle sykkelprestasjonen og -teknikken din på et høyt nivå. Systemet benytter Bluetooth® Smart-teknologi, har et svært lavt energiforbruk og er perfekt for ambisiøse syklister.

• Måler kraftuttaket ditt (i watt) og styrke (i Newton).
  • Enkel konfigurasjon og veksling mellom sykler.
  • M460 viser kraftuttaket ditt i watt, watt/kg eller % av FTP (funksjonell terskelwatt).
  • M460 viser venstre/høyre-balanse og gjeldende, gjennomsnittlig og maksimal tråkkfrekvens.

Kéo Power Bluetooth® Smart-settet inkluderer to pedaler og to wattmålere.

Kéo Power Essential Bluetooth® Smart er et økonomisk valg for grunnleggende wattmåling. Enheten måler watt og styrke med venstre pedal og beregner din totale kraft/styrke ved å multiplisere målingen med to. Settet inkluderer to pedaler og én wattmåler.

Koble Kéo Power til M460

Før tilkobling av Kéo Power må du kontrollere at du har installert den på riktig måte. Hvis du vil ha informasjon om montering av pedalene og installasjon av senderne, kan du lese brukerhåndboken for Polar LOOK Kéo Power som fulgte med i produktesken, eller se videoveiledningen.

Hvis du har to wattmålere, må du koble til målerne hver for seg. Når du har koblet til den første måleren, kan du umiddelbart koble til den andre. Kontroller enhets-ID-en på baksiden av hver måler for å forsikre deg om at du har funnet de riktige målerne fra listen.

Du kan koble Keó Power til M460 på to måter:

1. Gå til Generelle innstillinger > Kobl. og synkr. > Koble til annen enhet, og trykk på START.
  2. Roter pedalene for å aktivere målerne. M460 begynner å søke etter Kéo Power.
  3. Når den blir funnet, vises Polar PWR xxxxxxxx.
  4. Trykk på START. Tilkobling vises.
  5. Tilkobling fullført vises når du er ferdig.
  6. Sensor koblet til: vises. Velg Sykkel 1, Sykkel 2 eller Sykkel 3. Bekreft med START. Vil du koble til en annen pedal? vises. Hvis du har to målere, velger du Ja for å koble til den andre.
  7. Angi kranklengde: Angi kranklengden i millimeter.

Den første sykkelsensoren du kobler til, blir automatisk koblet til Sykkel 1.

eller

1. Trykk på START i tidsvisning for å gå til førtreningsmodus.
  2. Roter pedalene for å aktivere målerne.
  3. Enhets-ID-en Koble til Polar PWR xxxxxxxx vises. Velg Ja.
  4. Tilkobling fullført vises når du er ferdig.
  5. Sensor koblet til: vises. Velg Sykkel 1, Sykkel 2 eller Sykkel 3. Bekreft med START. Vil du koble til en annen pedal? vises. Hvis du har to målere, velger du Ja for å koble til den andre.
  6. Angi kranklengde: Angi kranklengden i millimeter.

Wattinnstillinger på M460

Juster wattinnstillingene slik at de passer til treningsbehovene dine. Rediger wattinnstillingene i Innstillinger > Sportsprofiler. Velg profilen du vil redigere, og velg deretter Wattinnst. for sykkel.

I Wattinnst. for sykkel finner du følgende:

• Watt visning: Velg Watt (W), Watt/kg (W/kg) eller % av FTP.
  • Watt, rullerende Gj.sn.: Angi registreringsfrekvensen. Velg 1, 3, 5, 10, 15, 30 eller 60 sekunder.
  • Angi FTP-verdi: Angi FTP-verdien din. Innstillingsområdet er 60 til 600 watt.
  • Kontroller wattsonegrenser: Kontroller wattsonegrensene dine.

Kalibrering av Kéo Power

Kalibrer Kéo Power før du starter økten. Polar LOOK Kéo Power-systemet kalibrerer seg automatisk hver gang målerne aktiveres og M460 blir funnet. Kalibreringen tar bare noen sekunder.

Temperaturen i treningsmiljøet påvirker kalibreringens nøyaktighet. Hvis du for eksempel skal trene utendørs, kan du sette sykkelen utendørs en halv time før du utfører kalibreringen. På denne måten regulerer sykkeltemperaturen seg til omtrent samme temperatur som i treningsmiljøet.

Slik kalibrerer du Kéo power:

1. Aktiver målerne ved å rotere pedalene og velge førtreningsmodus på M460 for å starte kalibreringen.
  2. Hold sykkelen oppreist og pedalene i ro inntil kalibreringen er fullført.

Slik forsikrer du deg om at kalibreringen utføres på riktig måte:

• Ikke legg vekt på pedalene under kalibrering.
  • Ikke avbryt kalibreringen.

Den grønne lysdioden på målerne blinker når kalibreringen er fullført, og du kan starte treningsøkten.