Du er her: Kom i gang > Parring af sensorer med M460 > Polar LOOK Kéo Power Sensor Bluetooth® Smart

Polar LOOK Kéo Power Sensor Bluetooth® Smart

Med Polar LOOK Kéo Power kan du virkelig udvikle en bedre cykelpræstation og -teknik. Dette system, der er perfekt til ambitiøse cyklister, bruger Bluetooth® Smart-teknologi og forbruger kun lidt energi.

• Måler din efffekt (i watt) og kraft (i Newton).
  • Nem at opsætte og skifte mellem cykler.
  • M460 viser din effekt i watt, watt/kg eller % af FTP (funktionel tærskeleffekt).
  • M460 viser din v/h-balance og aktuelle, gennemsnitlige og maksimale kadence.

Kéo Power Bluetooth® Smart-sæt indeholder to pedaler og to effektsendere.

Kéo Power Essential Bluetooth® Smart er et økonomisk valg for grundlæggende effektmåling. Den måler din effekt og kraft med den venstre pedal og giver din samlede effekt/kraft ved at multiplicere målingen med to. Sættet indeholder to pedaler og én effektsender.

Par Kéo Power med M460

Inden du foretager parringen af Kéo Power, bør du kontrollere, at du har installeret det korrekt. Der er oplysninger om montering af pedaler og installation af senderne i brugervejledningen til Polar LOOK Kéo Power, som fulgte med i produktæsken, eller videovejledningen.

Hvis du har to effektsendere, skal du parre senderne én ad gangen. Når du har parret den første sender, kan du parre den anden. Kontrollér enheds-id'et på bagsiden af hver sender for at sikre dig, at du finder de rette sendere på listen.

Keó Power kan parres med din M460 på to måder:

1. Gå ind på Generelle indstillinger > Par og synkroniser > Par anden enhed, og tryk på START.
  2. Drej pedalerne for at aktivere senderne. M460 går i gang med at søge efter Kéo Power.
  3. Når den er fundet, vises der Polar PWR xxxxxxxx.
  4. Tryk på START, og der vises Parring.
  5. Parring udført vises, når du er færdig.
  6. Sensor forbundet til: vises. Vælg Cykel 1, Cykel 2 eller Cykel 3. Bekræft med START. Har du en anden pedal at parre? vises. Hvis du har to sendere, skal du vælge Ja for at parre den anden.
  7. Indstil pedalarmlængde: Indstil pedalarmlængden i millimeter.

Den første cykelsensor, du parrer, vil automatisk blive forbundet til Cykel 1.

eller

1. Tryk på START i tidsvisning for at åbne førtræningstilstand.
  2. Drej pedalerne for at aktivere senderne.
  3. Enheds-ID'et Par Polar PWR xxxxxxxx vises. Vælg Ja.
  4. Parring udført vises, når du er færdig.
  5. Sensor forbundet til: vises. Vælg Cykel 1, Cykel 2 eller Cykel 3. Bekræft med START. Har du en anden pedal at parre? vises. Hvis du har to sendere, skal du vælge Ja for at parre den anden.
  6. Indstil pedalarmlængde: Indstil pedalarmlængden i millimeter.

Power-indstillinger på M460

Justér power-indstillingerne, så de passer bedst til dine træningsbehov. Redigér power-indstillingerne under Indstillinger > Sportsprofiler. Vælg den profil, du ønsker at redigere. Vælg derefter Power-indstill.

Power-indstill. indeholder:

• Effektvisning: Vælg Watt (W), Watt pr. kg (W/kg) eller % af FTP.
  • Effekt, dynamisk gnm.: Indstil målingsfrekvens. Vælg 1, 3, 5, 10, 15, 30 eller 60 sekunder.
  • Indstil FTP-værdi: Indstil din FTP-værdi. Indstillingsområdet er mellem 60 og 600 watt.
  • Kontrollér effektzonegrænser: Kontrollér dine effektzonegrænser.

Kalibrér Kéo Power

Kalibrér Kéo Power, inden du starter dit pas. Polar LOOK Kéo Power-systemet kalibrerer sig selv automatisk, hver gang senderne aktiveres, og M460 bliver fundet. Kalibreringen tager et par sekunder.

Temperaturen af dit træningsmiljø påvirker kalibreringens nøjagtighed. Hvis du skal træne udendørs, bør du f.eks. stille din cykel udenfor en halv time inden udførelsen af kalibreringen. På denne måde har din cykel en temperatur, der er omtrentlig den samme som dit træningsmiljø.

Sådan kalibrerer du Kéo power:

1. Aktivér senderne ved at dreje pedalerne, og vælg førtræningstilstanden på din M460 for at starte kalibreringen.
  2. Hold cyklen oprejst og pedalerne på plads, indtil kalibreringen er udført.

Sådan sikrer du, at kalibreringen udføres korrekt:

• Undlad at tilføre vægt til pedalerne under kalibreringen.
  • Undlad at afbryde kalibreringen.

Når kalibreringen er udført, blinker en grøn LED-lampe på senderne, og du kan starte dit træningspas.