Du är här: Komma igång > Introduktion

Polar M450 Användarhandbok

Introduktion

Grattis till din nya M450! M450 med GPS och Smart Coaching är utformad för cykelentusiaster och uppmuntrar dig att tänja på dina gränser och prestera ditt bästa. Få en snabb översikt över din träning direkt efter ett träningspass med Flow-appen. Planera och analysera din träning i detalj med Flow webbtjänst.

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya träningspartner. För att se videohandledningar och den senaste versionen av denna användarhandbok, gå till www.polar.com/en/support/M450.

M450

Se träningsdata, som puls, hastighet, sträcka och höjd.

H7 pulssensor

Se exakt puls i realtid i din M450 under träning. Din puls är information som används för att analysera hur ditt träningspass gick.

Ingår endast i M450 med pulssensor. Om du köpt ett produktset där en pulssensor inte ingår, kan du alltid köpa en sensor vid ett senare tillfälle.

USB-kabel

Använd USB-kabeln för att ladda batteriet och synkronisera data mellan din M450 och Polar Flow webbtjänst via FlowSync-programmet.

Polar Flow mobilapp

Se dina träningsdata på ett ögonblick efter varje träningspass. Flow-appen synkroniserar dina träningsdata trådlöst till Polar Flow webbtjänst. Ladda ner den från App Store eller Google Play.

Polar FlowSync-programmet

Med Flowsync-programmet kan du synkronisera data mellan din M450 och Flow webbtjänst på din dator via USB-kabeln. Gå till flow.polar.com/start för att ladda ner och installera programmet Polar FlowSync.

Polar Flow webbtjänst

Planera och analysera varje detalj i din träning, anpassa din enhet och lär dig mer om dina träningsresultat på polar.com/flow.