Olet täällä: Aloittaminen > Johdanto

Polar M450 käyttöohje

Johdanto

Onnittelut M450:n valinnasta! Innokkaille pyöräilijöille suunnattu M450 on varustettu GPS:llä ja Smart Coaching -ominaisuuksilla, jotka auttavat sinua ylittämään rajasi ja pääsemään huippusuoritukseen. Saat yhteenvedon harjoituksestasi heti harjoituksen jälkeen Flow-sovelluksen avulla. Lisäksi voit suunnitella ja analysoida harjoitteluasi tarkasti Flow-verkkopalvelussa.

Tutustu uuteen harjoituskumppaniisi tämän käyttöohjeen avulla. Osoitteessa www.polar.com/en/support/M450 on ohjevideoita ja tämän käyttöohjeen viimeisin versio.

M450

Näyttää harjoitustietosi, kuten sykkeen, nopeuden, matkan ja korkeuden.

H7-sykesensori

Tuo tarkka sykkeesi reaaliajassa M450-laitteeseen harjoituksen aikana. Syketietoja käytetään harjoituksen analysoinnissa.

Sisältyy vain M450 ja sykesensori -tuotepaketteihin. Jos hankkimassasi tuotepaketissa ei ollut sykesensoria, ei hätää: voit hankkia sen myöhemmin.

USB-johto

USB-johdon avulla ladataan akku ja synkronoidaan tiedot M450:n ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä FlowSync-ohjelmaa käyttäen.

Polar Flow -mobiilisovellus

Näet harjoitustiedot yhdellä silmäyksellä jokaisen harjoituksen jälkeen. Flow-sovellus synkronoi harjoitustiedot langattomasti Polar Flow -verkkopalveluun. Voit ladata sovelluksen App Store- tai Google Play -kaupasta.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelmalla voit synkronoida tiedot M450:n ja Flow-verkkopalvelun välillä tietokoneen ja USB-johdon avulla. Lataa ja asenna Polar FlowSync -ohjelma osoitteesta flow.polar.com/start.

Polar Flow -verkkopalvelu

Suunnittele ja analysoi harjoituksesi tarkasti, mukauta laitteesi ja lue lisätietoja suorituksestasi osoitteesta polar.com/flow.