Vă aflați aici: Noţiuni introductive > Introducere

Polar M450 Manual de utilizare

Introducere

Felicitări pentru noul dumneavoastră dispozitiv M450! Conceput pentru amatorii entuziaşti de exerciţii fizice, dispozitivul M450 cu GPS și Smart Coaching vă încurajează să vă depăşiţi limitele şi să daţi tot ce aveţi mai bun. Obţineţi o privire de ansamblu instantanee a antrenamentului dumneavoastră imediat după sesiune cu aplicaţia Flow. Planificaţi şi analizaţi antrenamentul în detaliu cu serviciul web Flow.

Acest manual de utilizare vă ajută, oferindu-vă să faceţi cunoştinţă cu noul dumneavoastră tovarăş de antrenament. Pentru a consulta tutorialele video şi cea mai recentă versiune a acestui manual de utilizare, accesaţi www.polar.com/en/support/M450.

M450

Vizualizaţi datele de antrenament cum ar fi ritmul cardiac, viteza, distanţa şi altitudinea.

Senzor pentru ritm cardiac H7

Vedeţi ritmul cardiac exact în timp real pe dispozitivul M450 în timpul antrenamentului. Ritmul dumneavoastră cardiac este informaţia utilizată pentru a analiza modul în care s-a desfăşurat sesiunea.

Numai inclus în dispozitivul M450 cu seturile de senzori pentru ritmul cardiac. Dacă aţi cumpărat un set care nu include un senzor pentru ritmul cardiac, nu vă faceţi griji, puteţi cumpăra unul ulterior.

Cablu USB

Folosiţi cablul USB pentru a încărca bateria şi pentru a sincroniza datele între dispozitivul M450 şi serviciul web Polar Flow prin intermediul software-ului FlowSync.

Aplicaţia mobilă Polar Flow

Vizualizaţi datele de antrenament dintr-o privire după fiecare sesiune. Aplicaţia Flow sincronizează datele de antrenament fără fir cu serviciul web Polar Flow. Descărcaţi-l de la magazinul de aplicaţii sau de la Google Play

Software Polar FlowSync

Software-ul Flowsync vă permite să sincronizaţi datele între dispozitivul M450 şi serviciul web Flow pe computerul dvs. prin intermediul cablului USB. Accesaţi flow.polar.com/start pentru a descărca şi instala software-ul Polar FlowSync.

Serviciul Web Polar Flow Web

Planificaţi şi analizaţi fiecare detaliu al antrenamentului, personalizaţi dispozitivul şi aflaţi mai multe detalii despre performanţa dvs. la polar.com/flow.