Je bent hier: Aan de slag > Je M450 instellen

Je M450 instellen

Voer de installatie uit in de Polar Flow webservice. Daar kun je alle fysieke gegevens invullen die direct nodig zijn voor nauwkeurige trainingsgegevens. Je kunt er ook je taal selecteren en de meest recente firmware voor je M450 ophalen. Om de installatie in de Polar Flow webservice uit te voeren heb je een computer met internetverbinding nodig.

Als je niet direct over een computer met internetverbinding kunt beschikken, kun je ook starten vanaf het trainingsapparaat. Denk eraan dat het apparaat slechts een deel van de instellingen bevat. Om te zorgen dat je de optimaal plezier hebt van je M450 is het van belang dat je de installatie later uitvoert in de Polar Flow webservice.

De M450 wordt geleverd in de slaapstand. Hij ontwaakt als je hem aansluit op een computer of een USB-lader. Als de batterij helemaal leeg is, kan het even duren voordat de animatie van het laadproces verschijnt.

Voer de installatie uit in de Polar Flow webservice.

1. Ga naar flow.polar.com/start en download de Polar FlowSync software; deze is nodig voor het verbinden van je M450 met de Flow webservice.
  2. Open het installatiepakket en volg de instructies op het scherm voor installatie van de software.
  3. Als de installatie gereed is, opent FlowSync automatisch en vraagt je je Polar-apparaat aan te sluiten.
  4. Sluit de M450 met de USB-kabel aan op de USB-poort van je computer. De M450 ontwaakt en begint met opladen. Laat je computer eventuele USB-stuurprogramma's installeren als die worden aangeboden.
  5. De Flow webservice wordt automatisch geopend in je internetbrowser. Maak een Polar-account of meld je aan als je er al een hebt. Vul je fysieke instellingen accuraat in, aangezien deze van invloed zijn op de calorieberekening en andere Smart Coaching-functies.
  6. Start de synchronisatie door op Klaar te klikken; de instellingen worden gesynchroniseerd tussen de M450 en de service. De FlowSync-status verandert in Voltooid, zodra de synchronisatie gereed is.

Je kunt kiezen uit de volgende talen in de Polar Flow webservice:Deens, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Vereenvoudigd Chinees, Russisch, Fins of Zweeds.

Installatie vanaf het apparaat

Sluit de M450 met de meegeleverde kabel aan op de USB-poort van je computer of op een USB-lader. Taal selecteren wordt weergegeven. Druk op START om Engels te kiezen. Je M450 wordt uitsluitend met Engels geleverd, maar je kunt andere talen toevoegen wanneer je later de installatie uitvoert in de Polar Flow webservice.

Stel de volgende gegevens in en bevestig elke keuze met knop Start. Als je op een willekeurig punt terug wilt en een instelling wilt wijzigen, druk je op Terug totdat je de instelling bereikt die je wilt wijzigen.

1. Tijdnotatie: Kies 12 u of 24 u. Kies bij 12 u tussen AM of PM. Stel daarna de lokale tijd in.
  2. Datum: Voer de huidige datum in.
  3. Eenheden: Kies metrische (kg, cm) of Engelse (lb, ft) eenheden.
  4. Gewicht: Voer je gewicht in.
  5. Lengte: Voer je lengte in.
  6. Geboortedatum: Voer je geboortedatum in.
  7. Geslacht: Kies Man of Vrouw.
  8. Trainingsachtergrond: Incidenteel (0-1 u/week), Geregeld (1-3 u/week), Vaak (3-5 u/week), Zwaar (5-8 u/week), Semiprof (8-12 u/week), Prof (12+ u/week). Zie Fysieke instellingen voor meer informatie over trainingsachtergrond.
  9. Klaar voor de start! verschijnt als de instellingen gereed zijn. De M450 keert terug naar de tijdweergave.