Je bent hier: Instellingen > Snelmenu

Snelmenu

Houd in de pre-trainingsmodus LICHT ingedrukt om de instellingen van het huidige geselecteerde sportprofiel te openen:

• Trainingsgeluiden: Kies Uit, Zacht, Luid of Zeer luid.
  • Hartslaginstellingen: Hartslagweergave: Kies Hartslagen per minuut (hsm) of % van maximum. Limieten HF-zones controleren: De limieten voor elke hartslagzone controleren. HR zichtbaar op ander apparaat: Kies Aan of Uit. Als je Aan kiest, kunnen andere compatibele apparaten (bijv. fitnessapparaten) je hartslag detecteren.
  • GPS-registratie: Kies Uit of Aan.
  • Fietsinstellingen: Gebruikte sensoren: Bekijk alle sensoren die je aan de fiets gekoppeld hebt.
  • Hoogte kalibreren: De juiste hoogte instellen. Aanbevolen wordt de hoogte altijd handmatig te kalibreren als je je huidige hoogte kent.
  • Snelheidsinstellingen: Snelheidsweergave: Kies km/h (kilometer per uur) of min/km (minuten per kilometer). Als je Engelse eenheden hebt gekozen, kies je mph (mijl per uur) of min/mi (minuten per mijl). Limieten snelheidszone controleren: De limieten voor elke snelheidszone controleren.
  • Instellingen automatische pauze: Automatische pauze: Kies Aan of Uit. Als je de Automatische pauze Aan zet, wordt je sessie automatisch gepauzeerd wanneer je stopt met bewegen. Activeringssnelheid: Stel de snelheid in waarmee de registratie wordt gepauzeerd.
  • Automatische ronde: Kies Uit, Rondeafstand of Rondeduur. Stel de afstand in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeafstand kiest. Stel de duur in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeduur kiest.

Houd in de trainingsweergave LICHT ingedrukt om Snelmenu te openen. Daar vind je het volgende:

• Knoppen vergrendelen: Druk op START om knoppen te vergrendelen. Houd LICHT ingedrukt om te ontgrendelen.
  • Zet het led-lampje aan of uit.
  • Zet de verlichting aan of uit.
  • Vermogenssensor kalibreren: Vermogenssensor kalibreren is alleen zichtbaar bij het openen van de sportprofielinstellingen vanuit de pre-trainingsmodus en als je de sensor gekoppeld hebt. Zie Polar LOOK Kéo Power Sensor Bluetooth® Smart voor meer informatie over kalibreren.
  • Hoogte kalibreren: De juiste hoogte instellen. Aanbevolen wordt de hoogte altijd handmatig te kalibreren als je je huidige hoogte kent.
  • Intervaltimer: Maak op tijd en/of afstand gebaseerde intervaltimers om belastings- en herstelfasen tijdens je intervaltrainingssessies nauwkeurig te timen.
  • Info huidige locatie*: De huidige locatie en het aantal zichtbare satellieten.
  • Kies Locatiegids inschakelen* en druk op START. Pijlweergave routebegeleiding ingeschakeld verschijnt en de M450 gaat in de weergave Terug naar start.

*Deze optie is alleen beschikbaar als GPS voor het sportprofiel ingeschakeld is.

Houd in de pauzemodus LICHT ingedrukt om Snelmenu te openen. Daar vind je het volgende.

• Knoppen vergrendelen: Druk op START om knoppen te vergrendelen. Houd LICHT ingedrukt om te ontgrendelen.
  • Zet het led-lampje aanaan of uit.
  • Trainingsgeluiden: Kies Uit, Zacht, Luid of Zeer luid.
  • Hartslaginstellingen: Hartslagweergave: Kies Hartslagen per minuut (hsm) of % van maximum. Limieten HF-zones controleren: De limieten voor elke hartslagzone controleren. HF zichtbaar op ander apparaat: Kies Aan of Uit. Als je Aan kiest, kunnen andere compatibele apparaten (bijv. fitnessapparaten) je hartslag detecteren.
  • Instellingen fietsvermogen: Vermogensweergave: Stel in hoe je je vermogensgegevens wilt zien (watt (W), watt/kg (W/kg) of % van FTP). Voortschr. gem. vermogen: Stel het registratie-interval in. Kies 1, 3, 5, 10, 15, 30 of 60 seconden. Stel je FTP-waarde in: Stel je FTP-waarde (functioneel drempelvermogen) in. Het instelbereik is 60 tot 600 watt. Vermogenszonelimieten controleren: Controleer je vermogenszonelimieten.
  • GPS-registratie: Kies Uit of Aan.
  • Vermogenssensor kalibreren: Vermogenssensor kalibreren is alleen zichtbaar bij het openen van de sportprofielinstellingen vanuit de pre-trainingsmodus en als je de sensor gekoppeld hebt. Zie Polar LOOK Kéo Power Sensor Bluetooth® Smart voor meer informatie over kalibreren.
  • Fietsinstellingen: Gebruikte sensoren: Bekijk alle sensoren die je aan de fiets gekoppeld hebt.
  • Hoogte kalibreren: De juiste hoogte instellen. Aanbevolen wordt de hoogte altijd handmatig te kalibreren als je je huidige hoogte kent.
  • Snelheidsinstellingen: Snelheidsweergave: Kies km/h (kilometer per uur) of min/km (minuten per kilometer). Als je Engelse eenheden hebt gekozen, kies je mph (mijl per uur) of min/mi (minuten per mijl). Limieten snelheidszone controleren: De limieten voor elke snelheidszone controleren.
  • Instellingen automatische pauze: Automatische pauze: Kies Aan of Uit. Als je de Automatische pauze Aan zet, wordt je sessie automatisch gepauzeerd wanneer je stopt met bewegen. Activeringssnelheid: Stel de snelheid in waarmee de registratie wordt gepauzeerd.
  • Automatische ronde: Kies Uit, Rondeafstand of Rondeduur. Stel de afstand in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeafstand kiest. Stel de duur in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeduur kiest.

Voor gebruik van Automatische pauze en van op afstand gebaseerde automatische ronde moet de GPS-functie zijn ingeschakeld of de Polar snelheidssensor Bluetooth® Smart in gebruik zijn.