Je bent hier: Polar Flow > M450 Gebruiksaanwijzing | Polar Flow webservice

Polar Flow webservice

Met de Polar Flow webservice kun je elk detail van je training plannen en analyseren en meer inzicht krijgen in je prestaties. Stel je M450 in en personaliseer deze voor een perfecte afstemming op je trainingsbehoeften door sporten toe te voegen en instellingen en trainingsweergaven aan te passen. Volg je voortgang en analyseer deze visueel, maak trainingsdoelen en voeg deze toe aan je favorieten.

Met de Flow webservice kun je het volgende doen:

  • Al je trainingsgegevens analyseren met grafieken en een routeweergave
  • Specifieke gegevens vergelijken met andere, zoals ronden of snelheid met hartslag
  • Zien hoe je trainingsbelasting van invloed is op je cumulatieve herstelstatus
  • Je voortgang op de lange termijn zien door de trends en bijzonderheden te volgen die voor jou het meest van belang zijn
  • Je voortgang volgen met sportspecifieke week- en maandrapporten
  • Hoogtepunten delen met je volgers
  • Jouw sessies en die van andere gebruikers later herbeleven

Ga naar flow.polar.com/start en maak je eigen Polar account aan, als je er nog geen hebt, om de Flow webservice te gaan gebruiken. Download en installeer de FlowSync software vanaf dezelfde plaats om de gegevens tussen de M450 en de Flow webservice te kunnen synchroniseren.

Feed

In Feed kun je zien wat je de laatste tijd gedaan hebt en kun je de activiteiten en opmerkingen van je vrienden zien.

Bekijken

In Bekijken kun je trainingssessies en routes verkennen door de kaart door te bladeren. Je kunt routes aan je favorieten toevoegen, maar deze worden niet gesynchroniseerd naar de M450. Bekijk openbare trainingssessies die anderen hebben gedeeld, herbeleef je eigen routes en die van anderen en zie waar de hoogtepunten lagen.

Logboek

In Logboek kun je je geplande trainingssessies zien en de afgelopen resultaten bekijken. De weergegeven informatie bevat trainingsplannen in dag-, week- of maandweergave, afzonderlijke sessies, tests en weekoverzichten.

Voortgang

In Voortgang kun je je ontwikkeling met rapporten volgen. Rapporten zijn een handige manier om je voortgang bij de training over langere perioden te volgen. In week-, maand- en jaarrapporten kun je de sport voor het rapport kiezen. In aangepaste periode kun je zowel de periode als de sport kiezen. Kies de periode en de sport voor het rapport in de vervolgkeuzelijsten en druk op het wielpictogram om te kiezen welke gegevens je in de rapportgrafiek wilt zien.

Ga naar www.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice